POMOOC - SUSED MI SKRKOL DVERE

Více
17 roků 9 měsíců zpět #16 od michal_tipar
já si teda beru s sebou celé auto, podle vzorníku vybereme na oko a pak vezmeme s prodavačkou Tempo, hadru a vzorník a jdeme to porovnat, tempem se vyleští kousek laku na autě a pak se k tomu místu přikládá vzorník až je to super... Záleží i na počasí!!! První barvu jsem kupoval při takovém zimním podmračeném hnusném počasí a podle vzorníku seděla, po nalakování byl za slunce poznat dost velký rozdíl v odstínech. Druhý jsem teda kupoval za krásného slunečného dne a už je to přesně ono, hlavně si poznamenat to správné číslo abys nemusel příště zase hledat... Jinak se může lišit odstín na různých částech karoserie, podle toho jak jsou vystavené slunci, spodky blatníků, bývají tmavší než střecha a tak.
Lakuje se většinou plocha mezi hranama, aby nebyly vidět přechody, když uděláš jen pruh, tak bude po stranách vždycky pomeranč a ten nikdy nerozleštíš. V hraně to není tak vidět...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #17 od IceTipo

kanko00
dik moc za radu určite sa tam stavim a prekonzultujem to diki

teraz som sa bol pozrieť a mam na zadných dverách štitok na ktorom je napisane toto rosso sheiz met 128 a ešte niečo potom sem hodím foto

tak ten stitek jsi nasel spravne je to ono nazev barvy a cislo barvy staci kdyz to opises a doneses do barev a oni ve vzorniku to podle toho najdou taky jsem to jiz absolvoval.Dokonce mi to rekl ten chlapek od barev ze je to na tech 5. dverich.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #18 od DURI123

ja som pred casom bol v obchode farby-laky v Ba kde miesaju farby a mali tam katalogy jednotlivych znaciek automobilov i s kodami farieb, sam som neveril tom kolko farieb ma fiat v katalogu,vedia ti presne namiesat tu tvoju farbu, cca 250ml stoji okolo 400 sk

Nazdar!! prosim ta nemas www adresu toho obchodu kde to miesaju??? DAKUJEM

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 9 měsíců zpět #19 od scoty-granturismo
ZDE JE OBRAZOK

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 9 měsíců zpět #20 od scoty-granturismo
IceTipo

DIKI MOC KAMO OPISEM TO A HNED IDEM DO OBCHODU!!!NAMIESAT METALIZU A POTOM SUP RYCHLO DO SERVISU,

Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 9 měsíců zpět #21 od paldous
no niesom si isty ci maju web, pozrem sa az pojdem okolo ale asi nebudu mat,inak je to na racianskej ulici v ba,daj do google,mozno ti to vyhodi adresu

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 9 měsíců zpět #22 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Nastrek

Dones urcite ten kod ale dones aj vicko od nadrze resp. ten kryt od nadrze tam je nastrek tiez dufam a podla toho ti to pozrie. Budes to mat tazke ale ak ti to namiesaju odbornici a odbornik bude striekat tak dufaj ze sa trafi ... Hlavne po nastreku budes musiet pockat kym farba strati trochu lesk a budes to musiet trosku prepulirovat aby si to mal rovnake ... Vela stastia ...

Presne jak rikas jsem to resil i ja - cislo z 5tych dveri + vicko od nadrze. Ale muzu rici, ze to netrefili uplne stejne, otazkou je, zda to neni casem z toho UV zareni "vybelene".

Více
17 roků 9 měsíců zpět #23 od jirkaR

myslím, že je číslo barvy nalepený vzadu v pátých dveřích (když je otevřeš), tak by tam prý mělo být... nikdy sem ho tam neviděl, ale možná budeš mít štěstí

já ho tam mám!Už mi podle něj míchali

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 9 měsíců zpět #24 od scoty-granturismo
mhhm akurát mi hovorím známy že pol litra metalizi bude stáť 3500sk tak teraz sa rozhodujem boa to je dosť nie??a len pol litra

R15 205/50

Více
17 roků 9 měsíců zpět #25 od michal_tipar
na co půl litru??? Z litrem akrylovky nalakuješ celý auto. Na dveře stačí decka. Naposledy jsem kupoval asi 2dcl stálo to kolem pětiset obyčejná dvousložková barva ne metla. Ve spreji cca 400 je tam tuším asi deci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #26 od DURI123

na co půl litru??? Z litrem akrylovky nalakuješ celý auto. Na dveře stačí decka. Naposledy jsem kupoval asi 2dcl stálo to kolem pětiset obyčejná dvousložková barva ne metla. Ve spreji cca 400 je tam tuším asi deci.

Nazdar!! chcem sa ta opytat ci ta "akrylovka" je priamo urcena na automobili,a ci je to jej presny nazov, alebo to je len obycajna dojzlozkova farba. Lebo jedneho casu bol tu u nas obchod kde som si dal namiesat zelenu farbu a dali mi k nej aj tusidlo, pred striekanim sa to zmiesalo a farba potom krasne vytvrdla.... No a povedali mi ze sa ta farba vola AKRYLOVA. ALE!!!!! teraz ten odchod zrusili a ked idem do ineho kde miesaju farby a pytam si nech mi namiesaju akrylovu farbu tak mi povedia ze to je farba urcena len na omietky....

DIKI MOC!!!

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 9 měsíců zpět #27 od michal_tipar
je to akrylová barva, dvousložková a je k ní tužidlo (cca 20 minut na zpracování takže betelné kalup) a speciální ředidlo. Nevím jak se míchá metla, ta potřebuje navíc ještě lak navrch. Jak se jmenuje nemám tucha, protože je to domíchávané v "noname" pikslách, mám na nich jen číslo barvy. Tuším že to je od fy ICI a u nás to dělá "dům barev"
Jo a co se týká té barvy na omítky - asi to bude nějaká lepší firma když na auto dávají barvy na omítky. Akrylové barvy se používají na všěchno - vnitřní a vnější omítky, dřevo, kov. Musíš chtít autolak, dvousložkový, ale možná bych stejně raději našel odbornější firmu :wink:

Vygenerováno za 1.948 sekund