Plastové prahy - tepmra/tipo
18 roků 2 týdnů zpět #1
od DannyF
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Plastové prahy - tepmra/tipo vytvořil uživatel DannyF
Přátelé, po každoročním opravování rzi a lakování prahů jsem se rozhodl, že je překryju plastovýma.
Můžete mi poradit jaký tip by se mi na Tempru hodil, a jestli jsou to stejný krytky jako u Tipa? Díky
Můžete mi poradit jaký tip by se mi na Tempru hodil, a jestli jsou to stejný krytky jako u Tipa? Díky
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 1 týden zpět #2
od DannyF
DAN
Odpověděl DannyF pro téma Re: Plastové prahy - tepmra/tipo
Takže nikdo nevíte jak jsou velké prahové nástavce na Tipo? To nikdo netuníte?
A ještě bych chtěl sehnat originál přední zástěrky, nevíte kde?
A ještě bych chtěl sehnat originál přední zástěrky, nevíte kde?
DAN
18 roků 1 týden zpět #3
od paldous
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Odpověděl paldous pro téma Re: Plastové prahy - tepmra/tipo
no pokud vim tak na zadni blatniky se vyrabeli vnitrni plastove podblatniky,ale jestli chces tam dat plastove prahy tak to bude problem-kvuli zadnim dverim,bude tam vadit jejich lem. No a jestli schanis predni zasterky tak zajdi do kterekoli prodejny Fiat kde maj i servis a tam si je muzes objednat,ale pocitej ze to bude radna palka-ale bude to origos 
Jinak si muzes prizpusobit napr. z favoritu nebo se taky prodavej tzv. univerzalni ktere se po malych upravach daj pouzit na vetsinu aut....

Jinak si muzes prizpusobit napr. z favoritu nebo se taky prodavej tzv. univerzalni ktere se po malych upravach daj pouzit na vetsinu aut....
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
17 roků 11 měsíců zpět #4
od jack
Odpověděl jack pro téma Re: Plastové prahy - tepmra/tipo
Huj chtel sem se jen zeptat nemate nekdo zadni plast (asi "plastovy podblatnik"
nevim ),kterej drzi zasterku ?

Vygenerováno za 0.041 sekund