Koberce a jak čistit?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od J.TuneR
Koberce a jak čistit? vytvořil uživatel J.TuneR
Koupil jsem nedávno Tipo. Auto OK, ale koberec v kufru (zavazadláku) je promaštěný od nějakého oleje jak svi-a. Už jsem zkoušel různá odmašťovadla, ale furt nic. Existuje aspoň nějaká gum. vana, jako je na Feldu, či se dá někde koupit new koberec. Dík za radu.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #2 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Koberce a jak čistit?
kup tam novej v Baumaxu černej s dlouhým chlupem 99m2 tak jsem to řešil já někdo vez v kufru asi motor zaolejovaný jako svina

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od J.TuneR
Odpověděl J.TuneR pro téma Re: Koberce a jak čistit?

kup tam novej v Baumaxu černej s dlouhým chlupem 99m2 tak jsem to řešil já někdo vez v kufru asi motor zaolejovaný jako svina

Jo, tak nějak jsem to zamýšlel taky a dát pod to něco pro zpevnění, ale já chtěl původně zachránit ten org :? Dík za nápad.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Koberce a jak čistit?

Jo, tak nějak jsem to zamýšlel taky a dát pod to něco pro zpevnění, ale já chtěl původně zachránit ten org :? Dík za nápad.

no a když jseš ten hradečák tak nejlevnější koberec mají na Hvězdě ve světě koberců

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od J.TuneR

no a když jseš ten hradečák tak nejlevnější koberec mají na Hvězdě ve světě koberců

Mrknu se tam na nějaký zátěžák. Díky.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #6 od GAS20
Odpověděl GAS20 pro téma Re: Koberce a jak čistit?
ja som pouzil obycajny prasok do pracky (na pranie) a potom tep na strojove tepovanie (nepenivy) a pekne to slo dole...

FIAT Tempra 1.9 TDs

Více
17 roků 7 měsíců zpět #7 od J.TuneR
Tak tady prášek nepomohl. Musel jsem tedy odtrhnout tu vrchní vrstvu (filc) od základu a ruce jsem měl jak prase. Umýt ruce, to byl horor. Prášek do pračky nezabral, šlo to jen Terpentýnovým olejem. Nevím, co to bylo za sr..ku, ale bylo to pěkný svi..tvo. Odtržený filc letěl do popelnice a nahradím ho kobercem. Tím zachovám původní základ a místo filcu nalepím chemoprenem koberec. To by mělo být OK.. :D

Více
17 roků 7 měsíců zpět #8 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Koberce a jak čistit?
Měl jsem zamaštěný koberec, a nepovedlo se mi ho vyčistit ni za nic. To jsem ho normálně dřel kartáčem a čističem na koberce, acetonem, atd. Nic nepomohlo a musel jsem ho vyměnit:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 1.728 sekund