Zámek u 5tých dveří

Více
17 roků 6 měsíců zpět #31 od michal_tipar
Já mám podobně zajímavý zámky... U řidiče a zapalování mám na jeden a spolujezdec a zadek mám druhý a nijak mi to nevadí, centrál to vyřešil, jen dozadu by to bodlo, to zatím nemám a asi ani mít nebudu...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #32 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Zámek u 5tých dveří
Jo ten zámek na 5tých dveřích je dost problém, pokud někomu jako mě se podělá baterka a pak to nazamyká.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #33 od jumpman01
Odpověděl jumpman01 pro téma Re: Zámek u 5tých dveří
:lol: :lol: :lol:
Když to tak čtu,začínám mít chuť založit anketu,kdo má nejvíc různých zámků na jednom autě.....zatím vedeš co čtu...

Tipo 1.4 ie DGT.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #34 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Zámek u 5tých dveří
:lol: :lol:
No bylo by to zajímvé...já nevím, ale mám na autě dva druhy, pokud nepočítám ten co nefunguje

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #35 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Zámek u 5tých dveří
na aute mam tri druhy zámků.. oboje dveře a spínačku ovládám jednim klíčem, další klíč mám na nádrž a na kufru mám zámek z jinýho tipa, asmozřejmě, že bez klíče.. zamyskám to akorát centrálem.. no a brzo se chystám vyměnit výko kastlíku, pač ho mám popraskaný.. nepřišel sem na to, jestli se v něm dá vyměnit zámek, takže vlasně i ten bude na jinej klíč...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 6 měsíců zpět #36 od jumpman01
Odpověděl jumpman01 pro téma Re: Zámek u 5tých dveří
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak a dost jdu na to,tohle téma se mi líbí !!!

Tipo 1.4 ie DGT.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #37 od michal_tipar
Zámek v kastlu se dá rozdělat a přenastavit ze starého, já jsem to taky tak dělal, přeházel jsem stavítka, aby mi to chodilo s klíčkem, jinak bych asi měl tři zámky a nešel by zamykat. Rozebral jsem to a překopal.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #38 od juraj l
ahojte, zadny zamok mam pokazeny. Ide tam dat vlozka (cylinder) z bocnych dveri ?

este jedna otazka - ku kompletnej sade klucov patri aj nejaky prijmac imobilizeru, alebo to vedia vo fiate naprogramovat ?

mam totizto len 2 kluce s plastom fialovej farby (v ktorom je cip pre imobilizer)

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Vygenerováno za 0.337 sekund