dvojfarebne lakovanie, kombinacia farieb.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #1 od mt-tuning
takze dnes vecer som sa do toho pustil, zacal som brusit a kitovat cele auto, caka ma dokoncit kapotu z vyduchmi, vyhladit uplne predny naraznik, opravit prasklinku v zadnom, prasknuty zadny kufor/too much bass/ vytiahnut lemy..kvoli novym 15palcovym falcovym elektronom.

ale o tom som nechcel. nastala velka dilema. so sefom som konzultoval striekanie celeho auta a padol navrh na dvojfarebne lakovanie, alebo kombinaciu viacerych farieb.

kazdopadne chcem ponechat dominantnu farbu auta cervenu kvoli tech. preukazu, kedze nemam moznost ist to tak skoro prepisat u poldov. len sa neviem rozhodnut. nasiel som na nete par peknych kombinacii, len stale neviem co s tym.

uvitam vase nazory a alternativne navrhy

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #2 od mt-tuning

Více
17 roků 6 měsíců zpět #3 od kanko00
Caf...
Neviem, ale tie dve farebne kombinacie mi velmi nejdu. Ak z tych dvoch, tak ta druha ciernocervena, aj ked cez leto to bude skor na image - slnko je svina :lol: :lol: :lol:

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

• vilímek petr
17 roků 6 měsíců zpět #4 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: dvojfarebne lakovanie, kombinacia farieb.
Zdarec,ta černo červená na tom puntu nemá chybu.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #5 od mk-tec
...mě už ty dvojbarevné kombinace taky už moc nejdou. Když to přišlo na naši tuningovou scénu, byla to bomba. Prostě něco novýho a někteří to opravdu dotáhli k dokonalosti. Jenže s odstupem času to už dělá spousta lidí a je to spíše módní záležitost, která se začíná okoukávat. Taky jsem se chtěl do toho pustit, ale nakonec jsem se přesvědčil, že v jednoduchosti je síla. Raději jednu barvu dotaženou do konce společně s doplňkama, než více barev. Je to čistá linie, která nenabourává design vozu, naopak, jednotlivé partie vynikají. Když to rozbouráš více barvami... je to spíše na show cary. Ale je to jen můj osobní názor. Každopádně Tě nechci odrazovat, pokud to tak chceš, tak to udělej. Já Ti držím palce a určitě se budu těšit na finální podobu. Důležité je to, aby se to líbilo Tobě a ne jiným. Je to Tvoje auto a vyjadřuje Tvého ducha. Vždyť děláš auto pro sebe a ne pro druhé!!! Vnes tam své pocity a svého ducha...ach jo, no prostě TUNING...

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
17 roků 6 měsíců zpět #6 od mt-tuning

...mě už ty dvojbarevné kombinace taky už moc nejdou. Když to přišlo na naši tuningovou scénu, byla to bomba. Prostě něco novýho a někteří to opravdu dotáhli k dokonalosti. Jenže s odstupem času to už dělá spousta lidí a je to spíše módní záležitost, která se začíná okoukávat. Taky jsem se chtěl do toho pustit, ale nakonec jsem se přesvědčil, že v jednoduchosti je síla. Raději jednu barvu dotaženou do konce společně s doplňkama, než více barev. Je to čistá linie, která nenabourává design vozu, naopak, jednotlivé partie vynikají. Když to rozbouráš více barvami... je to spíše na show cary. Ale je to jen můj osobní názor. Každopádně Tě nechci odrazovat, pokud to tak chceš, tak to udělej. Já Ti držím palce a určitě se budu těšit na finální podobu. Důležité je to, aby se to líbilo Tobě a ne jiným. Je to Tvoje auto a vyjadřuje Tvého ducha. Vždyť děláš auto pro sebe a ne pro druhé!!! Vnes tam své pocity a svého ducha...ach jo, no prostě TUNING...

:god:
viem, ze u nas je to obkukane ale tu na tuningovej scene je to prave vynimka. tu je zas strasne obkukane tzv chameleonove lakovanie a hlavne nalepky na bokoch tzv zbesily styl

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #7 od Dresik
jsem sice OT, ale dlouho mě zajímá, kdo je to na té fotce u auta- ty a nebo přítelka? :D

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #8 od mt-tuning
v galerii to mas napisane. to je moja priatelka a nas pes..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 5 měsíců zpět #9 od mt-tuning
tak tipo je uz zpolovice pripravene na striekanie, vsetky tukance a praskliny opravene, momentalne je odstrojene, nova kapota uz je v plnici aj z naraznikmi..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Vygenerováno za 0.378 sekund