TZ - Homologační list? Nemáte někdo?

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od ToLa
Ahoj.
Auto mam z DE, má na sobe tažny, po roce jsem se rozhodl, ze ho necham zlegalizovat... Na STK me dali papir, ze tazne zarizeni je namontovano dle platnych predpisu a splnuje dane normy a na DI me rekli, ze potrebuji nejaky homologacni/typový list, protoze není jisty zda dané zařízení je urceno k tomuto autu 8O Tak se chci optat, zda nemáte někdo doma něco podobnmého a nemohli v el. podobe poslat, ja bych si to upravil k pohledu svemu, aby to odpovidalo informacim z TK a bude :-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od L.Jerie
Zdar ,mám tu typový list na TZ -výrobce SVC Náchod.Je tu psaná i moje SPZ a jeto z roku 2004.Tak nevím jestli Ti to pošlu. :roll:

Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od ToLa

Zdar ,mám tu typový list na TZ -výrobce SVC Náchod.Je tu psaná i moje SPZ a jeto z roku 2004.Tak nevím jestli Ti to pošlu. :roll:

Byl bych moc rád. Já si tam napíšu svůj typ. SPZ vyhodim uplne, mam to tazny kupovany jakoby na inzerat, ja jen potrebuju vedet jak to vapada a cely to predelat na ten svuj typ : :wink:

Vygenerováno za 0.866 sekund