TZ - Homologační list? Nemáte někdo?
17 roků 5 měsíců zpět #1
od ToLa
TZ - Homologační list? Nemáte někdo? vytvořil uživatel ToLa
Ahoj.
Auto mam z DE, má na sobe tažny, po roce jsem se rozhodl, ze ho necham zlegalizovat... Na STK me dali papir, ze tazne zarizeni je namontovano dle platnych predpisu a splnuje dane normy a na DI me rekli, ze potrebuji nejaky homologacni/typový list, protoze není jisty zda dané zařízení je urceno k tomuto autu 8O Tak se chci optat, zda nemáte někdo doma něco podobnmého a nemohli v el. podobe poslat, ja bych si to upravil k pohledu svemu, aby to odpovidalo informacim z TK a bude
Auto mam z DE, má na sobe tažny, po roce jsem se rozhodl, ze ho necham zlegalizovat... Na STK me dali papir, ze tazne zarizeni je namontovano dle platnych predpisu a splnuje dane normy a na DI me rekli, ze potrebuji nejaky homologacni/typový list, protoze není jisty zda dané zařízení je urceno k tomuto autu 8O Tak se chci optat, zda nemáte někdo doma něco podobnmého a nemohli v el. podobe poslat, ja bych si to upravil k pohledu svemu, aby to odpovidalo informacim z TK a bude
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 5 měsíců zpět #2
od L.Jerie
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
Odpověděl L.Jerie pro téma Re: TZ - Homologační list? Nemáte někdo?
Zdar ,mám tu typový list na TZ -výrobce SVC Náchod.Je tu psaná i moje SPZ a jeto z roku 2004.Tak nevím jestli Ti to pošlu.
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
17 roků 5 měsíců zpět #3
od ToLa
Odpověděl ToLa pro téma Re: TZ - Homologační list? Nemáte někdo?
Byl bych moc rád. Já si tam napíšu svůj typ. SPZ vyhodim uplne, mam to tazny kupovany jakoby na inzerat, ja jen potrebuju vedet jak to vapada a cely to predelat na ten svuj typ :Zdar ,mám tu typový list na TZ -výrobce SVC Náchod.Je tu psaná i moje SPZ a jeto z roku 2004.Tak nevím jestli Ti to pošlu.
Vygenerováno za 0.866 sekund