Středový panel
- Marco Bartoli
- Autor tématu
17 roků 5 měsíců zpět #1
od Marco Bartoli
Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.
Středový panel vytvořil uživatel Marco Bartoli
Zdravím
Mé TIPO je opravdu stroze vybaveno a já bych ho rád trochu zvelebyl.
Je možné v operovat do interiéru středový panel? Mám tam teď jen takový ten ostrůvek na ruční brzdu, další na ředící páku a pak už jen velkou díru pod celou palubní deskou. Pod výduchy topení uprostřed je prázdný liška, pod ní ovládání topení, dále pak popelník a rádio. Mezi rádiem a podlahou je volné místo. Vyděl jsem středové panely co mají dole pod rádiem nějakou přihrádku. Směrem k řadící páce a ruční brzdě je spousta různých přihrádek. Dá se tento větší panel sehnat a namontovat místo toho shitu co tam mam teď?
Mé TIPO je opravdu stroze vybaveno a já bych ho rád trochu zvelebyl.
Je možné v operovat do interiéru středový panel? Mám tam teď jen takový ten ostrůvek na ruční brzdu, další na ředící páku a pak už jen velkou díru pod celou palubní deskou. Pod výduchy topení uprostřed je prázdný liška, pod ní ovládání topení, dále pak popelník a rádio. Mezi rádiem a podlahou je volné místo. Vyděl jsem středové panely co mají dole pod rádiem nějakou přihrádku. Směrem k řadící páce a ruční brzdě je spousta různých přihrádek. Dá se tento větší panel sehnat a namontovat místo toho shitu co tam mam teď?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 5 měsíců zpět #2
od Criton
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Odpověděl Criton pro téma Re: Středový panel
určitě.. myslím, že mám i jeden doma... každopádně na vrakáči to budou mít.. nebo se zkus poptat tady na foru v bazaru
17 roků 5 měsíců zpět #3
od tomakecTD
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Středový panel
Marco bartoli:zdarek ja sem taky z Pv a taky mam 1,7D stredni panel mam z 1.4i.e ale reknu ti,nepasuje tam normalne musel sem ho urezat,jinak mam i new volant,sedacky a nenasroubovany tapecirunky:)
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
17 roků 5 měsíců zpět #4
od tomakecTD
tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Středový panel
a jinak s tim co si rikal "oskubana verze tak takovy jsou vsecky 1.7D az na vyjímky.to samy sem mel ja i par znamejch,jen jednou sem teda videl na aukru jedno peknyy 1,7D ale podle me melo vymenenej motor pac melo hodne solidni vybavu.
tomakecTD
17 roků 5 měsíců zpět #5
od Tkevlar
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Středový panel
Tak to ja mel ve sve 1.7 ty hezci vyplne dveri i stredovy tunel. i el. okna. Asi nahoda
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
- Marco Bartoli
- Autor tématu
17 roků 5 měsíců zpět #6
od Marco Bartoli
Odpověděl Marco Bartoli pro téma Re: Středový panel
tomakecTD >>> Rád bych si auto trochu vylepšil. Nejde mi o motor nebo takovej tuning, spíš si chci trochu zvelebyt pajšl. Okynka v el. cenrál středovej tunel, sportovní volant třeba i el zrcátka a takový blboviny. Pokud máš nějaky takový díly nebo víš kde je za ruzumný peníze sehnat tak bych byl velice potěšen. PS: jedeš na ten srázek u Pardubic?
17 roků 5 měsíců zpět #7
od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Středový panel
Méně
Více
17 roků 5 měsíců zpět #8
od scherer012
ja som to mal takisto- ale moje Tipo je dovoz z D, tak asi preto
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Středový panel
Tak to ja mel ve sve 1.7 ty hezci vyplne dveri i stredovy tunel. i el. okna. Asi nahoda
ja som to mal takisto- ale moje Tipo je dovoz z D, tak asi preto
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
- Marco Bartoli
- Autor tématu
17 roků 5 měsíců zpět #9
od Marco Bartoli
Já nemyslel jako přímo u Pardubic. Spoustu lidí ani neví kde Radim u Luže je. Tak sem použil nejbližší známé město. Je to jen nějakých 25Km jiho-východně od Pardubic.
Odpověděl Marco Bartoli pro téma Re: Středový panel
PS: jedeš na ten srázek u Pardubic?
Je to v Radimi u Luže!!!
Já nemyslel jako přímo u Pardubic. Spoustu lidí ani neví kde Radim u Luže je. Tak sem použil nejbližší známé město. Je to jen nějakých 25Km jiho-východně od Pardubic.
17 roků 5 měsíců zpět #10
od MichalW
Žádná náhoda, prostě verze výbavy. Já měl DGT. Nevím, jestli tato výbava byla i s analogovou přístrojovkou, já měl digitál.
Odpověděl MichalW pro téma Re: Středový panel
Žádná náhoda, prostě verze výbavy. Já měl DGT. Nevím, jestli tato výbava byla i s analogovou přístrojovkou, já měl digitál.
17 roků 5 měsíců zpět #11
od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: Středový panel
těch verzí je až na posrání
Vygenerováno za 2.213 sekund