poznáte rok výroby podle přední masky

Více
17 roků 4 měsíců zpět #16 od mt-tuning

nj asi máš pravdu no co ono je to v podstatě jedno.....ale kdyby to šlo tak světla by se sehnat dali....ale jestli by se toho muselo měnit víc tak to si nechám radši tohohle tipouše

myslim ze tam ziadna diera nebude.. pod svetla ide este lista. a vsetko by malo sediet dokonca sa mi zda ze aj nove smerovky do starsich blatnikov

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #17 od Freedom
no tak se uvidí....někde je seženu a možná zkusim....i když mě se to líbí i takhle...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 4 měsíců zpět #18 od jimird
máš to stejně nějaké poskládané

Více
17 roků 4 měsíců zpět #19 od Freedom
no tak to mám tož to je pravda....motor jinej ten předek jinej....to by mě zajímalo co tam bude ješte jinýho...jo a každá část tipa je jiná....na jedný straně dveří mám ten černej pruh z umělý hmoty a na druhý straně neni...si s tim asi někdo hodně hrál no..hlavně že to jezdí...včera sem ho zkoušel a dalo mi to tach. 160 ale ty brzdy a auto jak se klepalo....chudák..... :D

Více
17 roků 4 měsíců zpět #20 od Dresik
Jestli není svařené ze dvou částí :)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #21 od Freedom
no až tak snad ne....ne ale asi to budou dveře ze dvou aut.....no co...hlavně když to jezdí.... :logist:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #22 od jara
Tak masku máš z nového modelu protože má logo na horní části a ty světla se vyměnit dají ale musíš si k nim sehnat i ty plasty které jsou mezi světlem a nárazníkem

TEMPRA 1,8dohc SW 1995

Více
17 roků 4 měsíců zpět #23 od Freedom
jj díkes no uvidim...jak na to bude čas.....

Více
17 roků 4 měsíců zpět #24 od mt-tuning

Tak masku máš z nového modelu protože má logo na horní části a ty světla se vyměnit dají ale musíš si k nim sehnat i ty plasty které jsou mezi světlem a nárazníkem

a este si musis zohnat smerovky, lebo stare k novym svetlam nepasuju hlavne kvoli tej liste..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 4 měsíců zpět #25 od Freedom
jj ale zatim nevim teď budu kupovat dveře.....a pak se uvidí co se dá dělat.....

Více
17 roků 4 měsíců zpět #26 od mk-tec

T... a ty světla se vyměnit dají ale musíš si k nim sehnat i ty plasty které jsou mezi světlem a nárazníkem

Žádná díra tam nebude, protože ty užší světla jsou stejně vysoké, jako stará, akorát mají ve spodní části odskok, kde je právě přes to přetáhlý ten plast.

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

• User_69
  • Autor tématu
17 roků 4 měsíců zpět #27 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma ještě jiné znaky jak poznat r.v.
pánové, musí být ještě i jiná věc jak poznat rok výroby, dočetl jsem se že už v roce 1992 došlo u určitému omlazení karosérie, ale nevím jak a kde.
Taky tady na fóru někdo psal, že to lze poznat podle prvků v interiéru.
třeba podle středového panelu, nebo podle vnitřní výplně dveří.
Je to pro mě nutné zjistit, protože papíry od auta nemám k dispozici.
A ten člověk tvrdí, že je to 93ka a já zase ne, je to pro mě zásadní věc.
Hlavně ten rok 93 kdy se přecházelo na užší světla - kdy přesně to bylo?
Dík za pomoc

Více
17 roků 4 měsíců zpět #28 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: pomohlo

Ano pomohlo to dík. Prošel jsem spoustu bazarů a to pěšky i na internetu a tyhle velké světla mají jen ty starší ročníky. U mladších od r. 93 je zpevněná karoserie , ABS, Airbag u řidiče. Od digi palubky se začalo upouštět z důvodu nepolehlivosti.
Kdyby jste někdo věděl ještě další tip jak poznat rok výroby podle karoserie, tak budu rád. Dík.

no, nevím, já mám rv. 11/94 a ABS tam nemám, tedy, aspoň myslím, nikdy mi neseplo a žádná kontrolka taky na palubce nesvítí :)

a Airbag řidiče tam možná byl, ale původní majitel tam dal dřevěný volant a ten už ho nemá

Více
17 roků 4 měsíců zpět #29 od BlackJack
Hele .. když už jsme u toho, tak sem si všiml rozdílností v tapecírunku a volantu (bez Airbagu)

img178.imageshack.us/my.php?image=pict00777ea5.jpg

tady sem vyfotil svoje dveře .. a právě, že většina tipoušků (které sem viděl) ma rovnej tapecírunk s přídavkou ručkou, kdežto já ji mám zapuštěnou do toho tapecírunku.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

• User_69
  • Autor tématu
17 roků 4 měsíců zpět #30 od User_69
Odpověděl User_69 pro téma interiér

Hele .. když už jsme u toho, tak sem si všiml rozdílností v tapecírunku a volantu (bez Airbagu)

img178.imageshack.us/my.php?image=pict00777ea5.jpg

tady sem vyfotil svoje dveře .. a právě, že většina tipoušků (které sem viděl) ma rovnej tapecírunk s přídavkou ručkou, kdežto já ji mám zapuštěnou do toho tapecírunku.

škoda, že ta fotka je tak rozmázlá
prošel jsem mraky fotek s interiérama, v závislosti na tom abych poznal rok výroby, ale mají v tom strašný chaos. Hlavně teda v přelomovém roce 93, kdy ještě sjíéžděly z linky staré kusy a už se montovaly některá vylepšení nového modelu.
Z tvé fotky usuzuji, že máš Tipo do roku 93, ale s novou palubkou (v četně otáčkoměru)
Ono totiž do roku 93 existovaly jen 2 verze palubky digi a analog (bez otáčkoměru) Co se týká dveřní výplně, tak to vidím takto ta tvá se používala od roku 88 u verzí s digi panelem a lepší výbavou (el. stahování oken) a pak byla ta o které píšeš roná s přídavnou ručkou o které se rád vyjadřuji jako o SOCKA EDICI. Od roku 93 je zde ještě jedna výplň dveří, která byla ale ve výrobě zároveň s tou tvou a to je tato img329.imageshack.us/my.php?image=sxlg4.jpg
všimněte si také 3 ramenného volantu, který se dával také to Punta a možná i do prvních Brava/Bravo. Tento volant se začal montovat od roku 93 před rokem 93 to byla zase ta SOCKA edice známá z UNA kde jsou 4 ručky a plochý střed img75.imageshack.us/img75/865/analogpalubka1voplantunii6.jpg toto je nejchudší výbava bez elektriky a otáčkoměru.
Další volant je tento a je asi nejrozšířenější img75.imageshack.us/img75/5312/digipalubkaeloknaaot5.jpg
Dále jsem přišel na pár odlišností v interiéru, ale napíšu jen pokud to bude někoho zajímat, protože jsem se nějak rozvášnil :D
Ale stejně v tom mají ti Italové binec.
No a největší binec v tom udělali řidiči, když mění typy palubek z digi na analoog a mění si volanty třeba z Lancie :)

Vygenerováno za 0.110 sekund