stresne okno

Více
17 roků 4 měsíců zpět #1 od apage
stresne okno vytvořil uživatel apage
ahoj,zateka mi cez stresne okno, pocul som vraj ze niekde v tom okne su odvodnovacie kanaliky a tie mozu byt upchate, neviete kde presne su a cim ich precistit?Diky

Fiat Tipo 1.4 I.E

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: stresne okno
No tak s kanálkama je to sranda, já je tak jednou místo vyčistil, tak ucpal - nebylo to dobrý. Ale teď k tomu kde jsou. Mám elektriku,ale bude to stejné i pro manuál. Když sedíš na sedačce řidiče, tak ty nanálky jsou jakoby v pravém a levém rohu na přední straně šíbru, blíže k čelnímu oknu. Vysuň šibr a koukni jakoby pod tu plastovou lištu co se zvedá a zavírá při dosedání skla šíbru. Na první pohled to není moc vidět, ale při bližším pohledu to jde vidět hezky.

No nevím ,co nejvhodnější na čištění, ale mi se osvědčil na odstranění moji "zátky" háček na háčkování, má na koci ten zahlý zobáček, tím to jde vyšťárat.

Ale spíš bych to viděl, že ti propouští to těsnění kolem skla - můj případ... pak už to ani ty kanálky nepoberou. Řešení stojí cca 100 kč - černý tmel na sklo a přetěsnit tu gumu a v autě sucho :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3 od apage
Odpověděl apage pro téma Re: stresne okno
:D moze to byt aj tym tesnenim, jak bude cas mrknu na to.Je to dost blbe ked ta v zakrute zaleje prud studenych kvapiek a chvilu sa utieras :)

Fiat Tipo 1.4 I.E

Vygenerováno za 0.258 sekund