Boční skla
17 roků 4 měsíců zpět #1
od Tipojarin
Fiat Tipo 1,4ie, 110 tacho, 1991 rok výroby, tmavě šedá metla, 14" ALU, folie s atestem, chystá se snižování
Boční skla vytvořil uživatel Tipojarin
Mám takový dotaz, chtěl bych se předem informovat, než se do toho pustím. Během příštího týdne bude tipo v garáži a makat se na něm.
Dotaz - na co si dát pozor při vydělávání bočních oken (všech)? Budu dávat folie, tak mě zajímá, jestli je někde nějaký zádrhel, nebo to jde dobře. Rady, návody, zkušenosti....
Díky
Dotaz - na co si dát pozor při vydělávání bočních oken (všech)? Budu dávat folie, tak mě zajímá, jestli je někde nějaký zádrhel, nebo to jde dobře. Rady, návody, zkušenosti....
Díky
Fiat Tipo 1,4ie, 110 tacho, 1991 rok výroby, tmavě šedá metla, 14" ALU, folie s atestem, chystá se snižování
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 4 měsíců zpět #2
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Boční skla
To ti neporadím. Já bych si to nechal nalepit asi od firmy, je to i se zárukou ale samozřejmě - když máš odvahu... Ale bacha, viděl jsem dost aut kde se to ne zrovna povedlo.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
17 roků 4 měsíců zpět #3
od Tipojarin
Odpověděl Tipojarin pro téma Re: Boční skla
Už jsem lepil 2 auta a v poho . Jen okna už byly sundaný....Ted to budu delat na svým.....
17 roků 4 měsíců zpět #4
od kimi23
Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...
Odpověděl kimi23 pro téma Re: Boční skla
když chceš vyndat okna tak stačí oddělat čalounění na dveřích(nemusíš ani ten plech přišroubovanej) a pak se dá už lehce vytáhnout.....je přidělaný na liště ze spoda ale tomu už moc nerozumim...... hlavně opatrně on už ti tu někdo řekne víc......ale hprší je nasazování!
Fiat Tipo 1.6 DOHC (1989;180000km)
snažim se ho dát do kupy brouka...
17 roků 4 měsíců zpět #5
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: Boční skla
Coz o to..ty okna jdou v pohode. Zvlast pokud sundas i ten plech. Ale pokud chces foliovat ty zadni okna, tak nevim. Ja když daval Tipo do srotu, tak sem to radeji vyriznul flexou
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
17 roků 4 měsíců zpět #6
od radioRH
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
Odpověděl radioRH pro téma Re: Boční skla
měl sem dvě auta tam sem vytahoval okna a na tempře sem to už skusil bez vyndání a uplně v pohodě se to da udělat rovnou na autě,mám to tam už tři roky a bez problému
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
17 roků 4 měsíců zpět #7
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma vyndání oken
při vyndávání předních oken stáhneš okno, sundáš tapecírunk, odpojíš konektory od stah. oken a centrálu, odstřiháš pásky kterýma jsou zajištěné káble odšroubuješ ten plech, bacha drží na něm motorek a převod stahování a opatrně vycvakneš okno z držáku který je dole na vodící liště a vyndáš okno. pozor při vyndávání na takový plastový jezdec který je na boku okna a drží okno při stahování ve dverích nebo tak něco, já jsem ho rozlámal a pak mi okno padalo na jednu stranu. montáž je opačný postup a zase bacha na ten plast! káble je pak lepší přicvakat k tomu plechu na více místech, protože mě se jeden od okna dostal pod něho a utrhl se. možná ta demontáž není tak složitá jak píšu, ale pro mě byla . v knížce to je takové nijaké. ať se daří.možná jsem na něco zapoměl,je to dlouho co jsem to dělal
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
17 roků 4 měsíců zpět #8
od Tipojarin
Odpověděl Tipojarin pro téma Re: Boční skla
Zatím moc díky za info, okna mě čekají v úterý. V pondělí by měli přijít folie
Vygenerováno za 0.380 sekund