Help - folie na 5. dveře
Díky za veškeré info, boky auta už jsou pod folií , dnes odpoledne mě čeká zadek
Fiat Tipo 1,4ie, 110 tacho, 1991 rok výroby, tmavě šedá metla, 14" ALU, folie s atestem, chystá se snižování
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ale pravdu povediac 5. okno nie je práve vhodné na nejaké prcotné pokusy. Byť tebou, kúpim za pár korún nejakú neznačkovú a najskôr to skúsim niekde len tak. Ona fólia dolu ide, ale bez poškodenia nie.
Počítám, tak 3 pásy by mohli stačit. Já bych to spojoval v úrovni vyhřívacích pásků aby nebyly vidět tmavší proužky z překrytí folií při pohledu ven.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT
STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
To je ten spravny postup, foliu musis najskor zvonku horkovzduskou vytvarovat do tvaru okna a potom nalepit zvnutra.ide to aj z jednoho kusu... asi zalezi na kvalite a druhu folie... videl som ako robili moje tipo a mam to z jedneho kusu... najprv vycistili okno aj zvonku, nakropil ho z vonku, prilozil a zarezal foliu zvonku, nahriali ju teplovzdusnou pistolou, povytlacalli bublinky a potom ju dal dole, strhol ochrannu foliu, a nalepil zvnutra, povytlacalli bublinky a finish... velmi dobra praca...
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Tipo 1,4ie, 110 tacho, 1991 rok výroby, tmavě šedá metla, 14" ALU, folie s atestem, chystá se snižování