Oprava Rozmražováni zad.skla

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od TommyAngelo
jo luctite to vyrabi stoji to okolo 700 ale :cry: to rovnou zajeď na šroťak a vem zadni pěkne sklo za zadni nebude chtit víc než 500 jetli ti můžu radit kámo :idea: :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od crusy
Tak u nás v origu mi to udělali za necelý "kilo".Šlo o tři linky každá asi na dvou místech.Je už dvě zimy tomu a funguje mi vyhřívání na 100%... :D :D

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od TommyAngelo
Mno tak to jsem rád že ti už neroztou krapníky na zadním skle :lol: :wink: :wink:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od rat21

Tak u nás v origu mi to udělali za necelý "kilo".Šlo o tři linky každá asi na dvou místech.Je už dvě zimy tomu a funguje mi vyhřívání na 100%... :D :D

Co presne myslis tym, "u nas v origu", to ma zaujima, mne nejdu 4 a v zime to dost vadi. Dozadu vidim uplny shit.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od michal_tipar
V GESu (i jinde) prodávají elektrovodivý lak se stříbrem, ten na to musí fungovat, opravoval jsem s nim spoje na palubce a suprově převádá, je vhodný i na opravy vyhřívání, na rozdíl od obyč grafitových ty nedokážou převádět tak velký proud
www.ges.cz chemické přípravky poslední strana LSL 3 za 150,-

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od petr1978
Taky jsem kupoval lak na opravu za nějakých 200 kč. Loctite platíš za zančku a je to srovnatelné s jinýma výrobkama za mnohem nižší cenu. Nezapomeň že když koupíš sklo z vrakáče stejně ho musíš přilepit. Je to spoustu práce a stejně dáš dalších 200 kč za lepidlo. Nerádím to lepit žádným silikonem ale raději lepidlem k tomu orčeným. Nějaký idiot mi lepil přední sklo na mojem autě silikonem a vypadlo mi nakřižovatce při prudkém zabrždění :!:

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od jirkaR

jo luctite to vyrabi stoji to okolo 700 ale :cry: to rovnou zajeď na šroťak a vem zadni pěkne sklo za zadni nebude chtit víc než 500 jetli ti můžu radit kámo :idea: :wink:

sklo jsem měl skoro zadáčo ale ta výměna by stála 200 je to tam lepený

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od michal_tipar
Ale to se snad lepí normálně silikonem né, ale asi ne úplně normálním univerzálem... Polyuretan sice suprově drží ale na sklo se nepoužívá.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od petr1978

Ale to se snad lepí normálně silikonem né, ale asi ne úplně normálním univerzálem... Polyuretan sice suprově drží ale na sklo se nepoužívá.

Není to obyč silikon.
Silikon netuhne za 20 min. A taky nedrži na skle tak aby to vdrželo kroucení karoseria, teplotní namáhání, vodu apd.
Možná, že by se dalo použít lepidlo na akvárka. To ale nevím s jistotou.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od jimird
já bych to pájnul cínem

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od simir

já bych to pájnul cínem

na tu pokovenou vrstvičku na skle určitě cín nechytneš. Nejlepší je ten elektrovodivej lak, např. stříbrný, grafitový není vhodný, po zapnutí vyhřívání se z něj jen zakouří a je pryč. Ale např. já vyhřívání zadního okna nikdy nepustil, protože to trvá a na couvání mám 2 boční zrcátka :wink:

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #12 od michal_tipar

já bych to pájnul cínem

Já bych to nepájel, protože to a) nevyhřeješ na nějakých 300 kde cín taje a ale s ním pohodlně pracovat a b) mohlo by ti krásně prasknout sklo, protože ho v jednom místě přehřeješ a to pnutí atd...

Více
17 roků 1 měsíc zpět #13 od michal_tipar
Silikon právě nejlíp drží na skle mezi ostatními adhezními lepidly. Je tam totiž reakce silikonu (tj křemíku) v tmelu a na skle, tkaže kromě fyzikálních sil tam je i chemická vazba a drží to lépe. Ale netvrdím, že je na to vhodný obyčejný univerzální silikon z drogerie!!! Určitě se dá najít vhodný produkt z porfolia firem jako je Den Braven nebo třeba Soudal, mají docela přehledné www stránky....

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od Medved
podle mně je nejlepší soudal silirub na akvária, drží jak čert a přežije
teplo i zimu

Tipo 1.6ie klima suite, soft tuning, trošku větší audio

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od jirkaR

sklo jsem měl skoro zadáčo ale ta výměna by stála 200 je to tam lepený

jsem chtěl napsat 2000 no jsou tam ty zámečky podle mě to sám nevyměníš

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 0.508 sekund