Jde Cítit výfuk v kabině vozu.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od TommyAngelo
Mno jde mi citit někdy smrad v kabině od výfuku jde to od prostředka palubky čim by to mohlo být výfuk mi neprofukuje ve spoji a kámošovy geenymu666 to děly taky tak nevím mno :roll: 8O nějaké rady pánové :idea: :idea: :?: :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od geeny666
hele hele to žes jel v mým autě to neznamená že mi ho tady budeš kritizovat! :lol: mě jde cítit pouze benzín jelikož mi netěsní gumička na hadici vratného vedení k palivovému filtru a nemohu tu gumku sehnat origoš novou :wink:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od TommyAngelo
Já ti ho nekritizuju kámo jenom ti říkam že ti jde stejně citit výfuk jako mi a benzín taky :lol: :wink: tak se nezlob mno budem to muset vyřešit :wink: a jak ti říkam že ti jde citit vyfuk tak jde :roll: :P je to ten stejny smrad co mám já někdy v kabině zpoza palubní desky jde to od prostředka jako mi a plus benzin to máš pravdu :wink: nějak to pořešíme strejdooooo :lol:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od stiglitz
Nevím, já tam mám shnilej ten tepelnej štít za motorem, ale to co tam občas cítím je spíš smrad jakoby katalyzátor. Kudy se to tam dostává, nevím.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od TommyAngelo
Vidíš kámo to mně ani nenapadlo může to být i kaťak máš velkou pravdu je to dosti možný třeba to skouknou díky za radu :wink: kámo :idea:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od geeny666
nevím jak vy dva ale já jsem bez katu a skrz trubku je blbost :lol: je to hold tipácký smrádek :D

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od TommyAngelo
Hejjj kámo nemluvvvv :lol: furt ho tam máš co jsem se na posled díval :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: 8O

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od stiglitz
Aha! :twisted:

stiglitz.
/////

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od petr1978
Vlez pod auto s lampou nebo jiným pořádným světlem. Nech někoho ať ti na chvilku výfuk zakryje rukou a poslouchej kde to syčí. Nesmí to ten kolega držet dlouho, max tak po 5-ti minutových intervalech. Další možnost je koukat kde je výfuk očazený. Dokonceto může procházet i trubkou, to když je shnilá a porézní. Dost často to jdekolem těsněné u hlavy a na svodech. Otřesama se občas dostaně něco málo splodin ven a je problém. Taky se podívej na EGR ventil pokud nějaký máš. i tam to často profukuje když je prasklá ta kovová hadička co vede od výfuku. Tak lovu zdar :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od TommyAngelo
:P Díky kámo moc jsi mi pomoch dííík moc Petere1978 :wink: 8)kouknu na to :) 8O :lol:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od Předseda
U mojí Tempry jsem to řešil už dvakrát (a budu muset zas) - je v prdeli těsnění mezi parohama a svodama. Ono to nefouká, není to slyšet, ale je to cejtit. Někdy pomůže jenom dotáhnout šrouby, ale většinou je to těsnění v hajzlu. Nevím jak u Tebe, ale moje těsnění je naprosto shodný s žigulíkem. Rozdíl: fiaťácky stojí 350,- a žigulácký 65,-

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #12 od doomik
Mas parvdu, ze je to tim tesnenim a nebo praskle parohy.
Nemusi byt moc ale smradek jde slusny.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
17 roků 1 měsíc zpět #13 od Dan
Koukni se také na ten pletenec před katem. On na první pohled může být v pořádku ale může profukovat. já jsem ho vyměnil a mám klid.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
17 roků 1 měsíc zpět #14 od scherer012
ja mám podobný problém, ale cítim výfukové plyny iba občas- najmä keď je studený, keď brzdím motorom, alebo keď ho veľmi zaťažím..........
čím to môže byť? kat nemám..........hmm........ :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #15 od stiglitz
Ano, ano, když je studený a nebo když mu naložím! Asi tak minutu, dvě! Ale nikdy když prší! Divný... 8O

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.485 sekund