Tipo 3dv. vs 5dv. prahy

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od Larin
Tipo 3dv. vs 5dv. prahy vytvořil uživatel Larin
Ahoj, nemohl by mi prosim nekdo zmerit jak dlouhe sou prahy na Tipo 5dv., já mám 3dv. a čeká mě výměna prahů,tak by mě zajímalo,zda jsou stejné? Díky

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: Tipo 3dv. vs 5dv. prahy
tak počkej zběhnu ven před barák a poměřím ti to

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od Larin
Odpověděl Larin pro téma Re: Tipo 3dv. vs 5dv. prahy
diky moc,fakt me to zajima... doufam,ze to bude stejny,pac na 3dv. sem nikde nesehnal a zimu bych asi nepřežil :?

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od TommyAngelo
Mno kámo nevím :roll: 8O jetli ti pasnou prahy z 5ti dveřa na 3 delka od začátku až do konce bude stejná jak u 5ti dveřa ale rozpěru na středový sloupek bys musel opravit ale asi to tám nedáš opravdu to by sis musel hodně hrat a dopasovávat :lol: :roll: a neříkej že nejsou prahy na 3dveřa tady unas vyjdou okolo 900kč oba :wink:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od Larin
to vím,že by to bylo složitý,ale projel sem net kelly,elit,mjauto,popart... google a dalši a nikde nic... stejny jak s cidlem teploty nas. vzduchu na 1.4 ktery podle nich v aute vubec nemam,ale je tam,takže to taky shanim ... fakt sem hledal,kde se dalo :? takze si mě potěšil s těma prahama na 3dveřa :D hod sem prosim odkaz,nebo napiš bližší info kde u vás je sehnat,diky moc :D

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od michal_tipar
čidlo teploty vzduchu nemůžeš sehnat stejně jako potenciometr škrtící klapky, protože se prodává celá vstřikovačka a ta to obsahuje... Neprodává se to po jednotlivých dílech...
Co se týká prahů, tak 3d má delší dveře (skoro bych řekl, že to jsou vrata) délka obou kastlí je 100% stejná ale B sloupek je jinde a od něj doízadu všechno... To si dost mákneš jestli to chceš předělávat...
Zkoušel jsi to přímo ve Fiatu?
Zkus se poptat tady www.automalecek.cz/

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od TommyAngelo
www.autogeorg-shop.cz/register.php Tak kámo tady jsi zavolej ty stranky maji nějaky složity ale zkusit se tam přihlasit na ně mužeš aby tě to pustilo na katolog dilu atd... ale nejdi si kontak tak že telefon já dokonce mám vizitku tak tady ho máš 596 881 000 tady seženeš uplně všechno na všecky Evropske vozy na1000000% dej pak vědět jak jsi dopad ale zaleži odkud jsi ta prodejna je v havířově to je vedle Ostravy ale to je jedno mněly by to poslat na dobirku když to už opravdu nemužeš sehnat nikde jinde kámo :wink: :wink: :wink: doufám že jsem ti pomoch :idea: :roll: :wink:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Tipo 3dv. vs 5dv. prahy

Ahoj, nemohl by mi prosim nekdo zmerit jak dlouhe sou prahy na Tipo 5dv., já mám 3dv. a čeká mě výměna prahů,tak by mě zajímalo,zda jsou stejné? Díky

...nojo, 3dv. mají zajímavé rozdíly :wink: S tím B sloupkem má Michal pravdu, je dále - tudíž větší dveře - ale také se tam lépe nastupuje (aspoň tedy nám vyšším) :)

Jinak já řešil podobný problém s tím, že jsem potřeboval sehnat zrcátko spolujezdce, když mi ho kdysi nějaký "dobrák" doslova umlátil... A ejhle, taky problém. Má to, díky větším dveřím, větší ten plastový trojúhelník a jinak rozmístěné šrouby :lol:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od Larin
no tak sem psal na nejbližší autogeorg v Olomouci a mužou to objednat kus za 826Kč,ale chtěji po mě zákaznické číslo,registrace jen na firmu,tak nevim... jinak mi je ale divny,že sem volal na to čislo cos mi dal a tam mi chlapek řekl,že maj jenom na 5dv. v katalogu, což je mi trochu divny,když na pobočce v Olomouci maj aji tamty,teda pokud se v tom Olomouci nespletli a nezaměnili to za 5dv. i když sem psal,že potřebuju na 3dv. sem byl happy,že seženu oba prahy na moje 3dv. típko za 900Kč ,no tak alespon jestli se nespletli v tom Olomouci,tak vim,že to existuje aji na 3dv. ty prahy,tak všem dik... :wink: ještě zavolam na toho malecka. Kdyby měl ještě někdo nějaky info kde sehnat 3dv. prahy tak budu jedině rád. Dííkkkk

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od Larin
tak mám další nový poznatky, prahy na 3dv. oficial fiat se přestaly vyrabět v roce 1999, takže leda ta druhovyroba, takze napsiu mail na tu pobočku do Olomouce,jestli se nespletli... :? :idea:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #11 od TommyAngelo
Tak to se divím že to tohle v georgu u mně řekly sviňaci jde to vidět že to jde snima od 10 k 5ti :roll: vždycky tam mněly všecko co jsi potřeboval ale tam kde jsi volal ti určitě říkal pravdu do toho Olomouca tak to od nich ber když je tam mají na 3dveřa nech si to třeba poslat :wink: :wink: :wink:nebo tam zajed jestly to nemáš nějak hodně daleko kámo :roll: :x :wink: :idea:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #12 od Larin
takže smůůůla,přesně jak sem si myslel,v tom Olomouci se spletli,maji jen na 5dv. hmm,takže ted budu muset perne shanet prahy někde na vraku,což neni zrovna idealni u tehle součastky :? ale když se vyraběly až do 99 tak přece někde musi pod prachem v eksladu ještě nějaky ležet :idea:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #13 od TommyAngelo
Hejj kámo neboj nenechám tě ve štichu já ti ty prahy seženu aji kdy bych se mněl přepůlit :roll: :wink: poptam se ti tu unás :wink: 8) kašli na vrakáč to je na nic opravdu a Tipa se dělaly do 95myslím ne :?: nebo až do99 o tom opravdu nevím nic :o :P :?:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #14 od Larin
Dědaly se do 95 a taky že 95 mám :) ale tenhle náhrádní díl se přestal vyrábět prý teda v 99 ale taky to zatím nevzdávám a díííík za podporu,je to docela naprd situace s těma prahama :cry:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #15 od TommyAngelo
Mno Neboj kámo vím jake to je být ve svizelné situaci jak člověk něco nutně potřebuje neboj nenechám tě v tom seženem neboj :wink: když tak jsi vem moje icq popíšem 491 883 283 :wink: :idea:

Vygenerováno za 0.488 sekund