Prilepeni pouziteho celniho skla

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od sega
Ahoj, mate s timhle problemem nekdo zkusenosti??? Jde to nebo ne? Existuji nejake bausety na nova okna, tak by to treba slo i se starym ne?

Fiat tipo 1,6 DOHC 66kW r.v.90

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od doomik
Kolega uz prelepoval a je to v klidku, akorat je nekdy makacka to strunou odriznout.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od sega
A nevis jak to delal?? myslim to lepeni. Jestli nejakym tim bausetem nebo silikonem??

Fiat tipo 1,6 DOHC 66kW r.v.90

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od petr1978
Silikonem určitě né :!: Raději si kup lepidlo k tomu přímo určené, nebo ti vypadne sklo jako mě při brždění na křižovatce :( Ale mělo by to jít normálně když to dobře odmastíž a ošetříš i lepící místo na karoserii.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od simir
prý se to má lepit na rovině, při autě na heveru nebo na kopci prý pak může sklo prasknout vlivem kroucení karoserie - nevím...

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od Dresik
To je PRAVDA. A ta sada na lepení se dá koupit..kdysi dávno sme jí s kámošem kupovali za cca 500,-. Teď už bude levnější..slyšel sem 200,-

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od geeny666
my jsme to udělali tak že jsme to odmastily, koupily jsme takové černé lepidlo do pistole jak je na silikon, objeli jsme to položily sklo, použily jsme křížky mezi kachle na vyrovnání a stáhly přes sloupky bavlněnáma paskama. a drží to dodnes :!: jo a to auto stálo v garáži na rovném. Tak asi takhle :wink:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od doomik
Ted o vikendu jsem pretesnoval sklo prave lepidlem na skla a stalo mne tusim 170 CZK cela ta velka tuba jako jsou vsechny ty silikony. Ja to neodrezaval, ale jen hezky zevnitr omazal (pomatlal :-) a uvidim co to udela
pri prvni lijacku.

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od stiglitz

Silikonem určitě né :!: Raději si kup lepidlo k tomu přímo určené, nebo ti vypadne sklo jako mě při brždění na křižovatce :( Ale mělo by to jít normálně když to dobře odmastíž a ošetříš i lepící místo na karoserii.

Tak to si nedovedu představit. Kolega kdysi jezdil v trambusu, než mu koupili sedačku, to bylo ještě za komunistů, na bedýnce vod zeleniny a asi ve osumdesáti z toho spadl.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od gotie

Tak to si nedovedu představit. Kolega kdysi jezdil v trambusu, než mu koupili sedačku, to bylo ještě za komunistů, na bedýnce vod zeleniny a asi ve osumdesáti z toho spadl.

Tak to jsi mne uprimne rozesmal stou prepravkou :lol: :lol: dokazi si to predstavit v barvach. :D :D Snad nejlepsi prispevek za dnesek. :P

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od petr1978
Tak jsem si koupil sadu na lepení skel. Stála 180 kč a je to nějaký speciální polyuretan :) Já ji mám ale na lepení dílů na karoseriii :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od stiglitz
Dává se na odmaštěný povrch ještě před vlastním lepením taková černá vodička - primer a to se nechá asi deset minut odvětrat. pak až lepidlo. Drží to dost dobře potom.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #13 od itnet

Ted o vikendu jsem pretesnoval sklo prave lepidlem na skla a stalo mne tusim 170 CZK cela ta velka tuba jako jsou vsechny ty silikony. Ja to neodrezaval, ale jen hezky zevnitr omazal (pomatlal :-) a uvidim co to udela
pri prvni lijacku.

Mne tecie voda asi cez predne sklo hore. Da sa to nejako zatesnit tym lepidlom alebo ho musim dat cele dole a nanovo zalepit?

Skoda Octavia 1,4 TSI, 2011
VW Passat B6, 2,0TDI (125kW) Highline
Zosrotovane - Tipo 1,7D DGT 1990, 210 tis. km

www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/category/32-itnet

Více
16 roků 7 měsíců zpět #14 od drto

Mne tecie voda asi cez predne sklo hore. Da sa to nejako zatesnit tym lepidlom alebo ho musim dat cele dole a nanovo zalepit?

to staci ked si to zatmelis priesvitnym silikonom na okna :wink: ja som to tak riesil ale dolu na okne a je to dobre a drzi to v pohode. pokial nechces teda vymienat okno cele :wink: ak chces len utesnit kusok kadial ti to tecie tak to staci aj tym silikonom.

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od itnet
Problem je, ze neviem, kde presne to tecie. Najprv som myslel, ze cez antenu, ale tu som uz zasilikonoval a nepomohlo. Stale mavam po dazdi premoceny tapacir na treche pri celnom skle a par stekancov vnutri po skle. Mam uz v okne dve male dierky od kamenov, takze este rozmyslam, ci nenajst obetneho baranka a dat okno vymenit na zakonnu postku. Len kto mi podpise, ze mi ho rozbil...?

Skoda Octavia 1,4 TSI, 2011
VW Passat B6, 2,0TDI (125kW) Highline
Zosrotovane - Tipo 1,7D DGT 1990, 210 tis. km

www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/category/32-itnet

Vygenerováno za 0.486 sekund