Kde najít číslo barvy?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #31 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Kde najít číslo barvy?
Co nemíchaj už syntetiku ? Tak u nás je jeden malinkej obchůdek a tam ti za solidní peníze namíchaj asi všechno a navíc já jsem myslel a i to tak dělal, že se na auta dávaj akrylátový barvy, do kterých se míchá speciální tužidlo a nějaký jinší ředidlo

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #32 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Kde najít číslo barvy?

Co nemíchaj už syntetiku ? Tak u nás je jeden malinkej obchůdek a tam ti za solidní peníze namíchaj asi všechno a navíc já jsem myslel a i to tak dělal, že se na auta dávaj akrylátový barvy, do kterých se míchá speciální tužidlo a nějaký jinší ředidlo

Presne tak, syntetika je uz pase. Delaji jen barvy, ktere jsou vodou reditelne - jsou to alternativy k tem syntetikam. Pamatuji se, ze byl kolem toho humbuk pred nejakou dobou (narizeni EU) :cry:

Ty akrylaty jsou takoveto, ale strikej to sprejem? :-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #33 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Kde najít číslo barvy?
No sprej je dobrej na opravy drobnějšího chrakteru, větší plochy se dělaj špatně...ale já mám doma vše potřebné na stříkání, takže radši barvu v plechovce a zbytek sám ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #34 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: Kde najít číslo barvy?
mno ked mam po celej dlzke skrabnute dvere (zasahuje to aj 10cm do druhych dveri) o sirke "skrabanca" asi 10cm, tak trafim sa aspon priblizne ked to budem striekat so sprejom, alebo ci si mam namiesat plechovku a natierat to rucne, alebo ako sa to robi ?

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
16 roků 3 měsíců zpět #35 od aaa_najn
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: Kde najít číslo barvy?
no ja ked som daval striekat dvere tak mi namiesali farbu 624 lenze, vidno ze je svetlejsiaako original.
Lenze ako pozeram Jendova katalog, farba 620 je Hlinikova metaliza a 630 hlinikova s modrym nadychom (moj usudok).
No ale moja 624 sa nepodoba ani na jednu. Skor by som povedal ze farba na aute je podla katalogu 402 + trosku sivej a metaliza.

Tak co na to poviete ? sry ale lepsie foto nemam
www.uploadgeek.com/uploads456/0/typo.jpg

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
16 roků 3 měsíců zpět #36 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: Kde najít číslo barvy?
Mě barvu pomoci vzorkovnice určoval pul hodiny, než neměl dokonalou shodu a na autě je ta barva taky jak pěst na oko, puvodní je spíš do zelena, namícháná spíš do modra. Na autě už ale byly fleky přesně tím modřejším odstínem, který tam nastříkal někdo jinej, takže to je normálka. Metalická barva se nedá takhle opravit tak, aby to nebylo vidět, ten odstín nebude nikdy dokonalej. Jen se ten přechod dá zjemnit rozptylem či rozleštěním, ale i tak bude vidět

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Vygenerováno za 0.342 sekund