ake stierače na tipo?

Více
15 roků 10 měsíců zpět #16 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: ake stierače na tipo?

...Ja som nedavno videl v regali take "AeroTwiny" z Tesca, za 130sk kus :lol: :lol: :lol: :lol: Co si o nich myslite?

...su viac než dobre,Brat ich použiva na golfe a nevie si ich vynachvaliť,stieraju vyborne a lepšie sa prisposobia sklu...a za tu cenu nieje čo riešiť...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #17 od agrati
Odpověděl agrati pro téma Re: ake stierače na tipo?

...Ja som nedavno videl v regali take "AeroTwiny" z Tesca, za 130sk kus :lol: :lol: :lol: :lol: Co si o nich myslite?

ZE JSOU DRAHE... :lol:

JINAK PSAL JSEM O UPRAVE TECH NOVYCH STERACU PO R.1993, ABY SE NEMUSELI SHANET PRESNE TY STARE NA TIPO ALE STACI JAKEKOLI KONCOVKY Z JINEHO TIPU VOZIDLA ABYCH MOHL KUPOVAT CELE NAHRADNI RAMINKA...U NAS MAJI SLUSNA RAMINKA I ZA 60Kc/Ks...MAM JE 2 ROKY A OK! NEDAVNO JSEM VIDEL RAMINKA I V LIDLU...KAMOS JE HODIL NA OKTAVKU A JE S NIMA SPOKOJENY...[ZATIM].

1.7D - 1994

Více
15 roků 10 měsíců zpět #18 od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: ake stierače na tipo?
K teme stierace mozem povedat len tolko, co tu uz esox25
napisal Vseliake "laciny" z Tesca a podobne stoja za velke h... Kupim Bosch, ktore stoja sada cca 25€ ale viem, ze mam stierace ktore nemazu nevrzgaju neposkrabu sklo a vydrzia rok, mozno aj viac. Inaksie ich dlzka je 475mm Oznacenie Bosch je 3 397 118 541 a teraz pozeram cenu - 21,20€ vratane dane.
Pasuju pre Tipa do r.v.1993 Od r.v. 1993 sa menia len gumicky Aj ja mam Tipo 1995 a pre tento model ak mate originalne stieracie ramienka, tak sa menia aj vpredu aj vzadu len gomicky.
Gumicka pre predny stierac od r.v. 1995 ma Bosch cislo 3 397 033 109 a stoji 11,35€ sada dvoch gumiciek

Více
15 roků 10 měsíců zpět #19 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: ake stierače na tipo?
Ja som na svoje kupoval tiež stierače minuleho týzdne zaplatil som viac a som spokojny.. znacka Valeo 12 euro....nie je to až take strašne kamoš kupil z Tesca a vydržali mu 2 mesiace....

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Vygenerováno za 0.311 sekund