klic na dalkove ovladani

Více
17 roků 4 dní zpět #1 od volfino
klic na dalkove ovladani vytvořil uživatel volfino
CUS. chtel bych si koupit vystrelovaci klic na tempru ale nevim jestli pujde vybrousit ta planzeta??? nemate s tim nekdo zkusenosti???? je to ta s tim dalkovym ovladanim!!

Tempra 2.0 i.e.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 dní zpět #2 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: klic na dalkove ovladani

CUS. chtel bych si koupit vystrelovaci klic na tempru ale nevim jestli pujde vybrousit ta planzeta??? nemate s tim nekdo zkusenosti???? je to ta s tim dalkovym ovladanim!!

kolega si to robil na feliciu a islo to uplne v pohode. kupil si tento vystrelovaci kluc aj s dialkovym ovladanim a co tam bola ta planzeta tu dal prec a mal este nahradny kluc od auta a z neho si urezal planzetu a prisposobil si ju do toho vystrelovacieho kluca. trvalo mu to len chvilku a funguje mu to uplne bez problemov :D

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
17 roků 4 dní zpět #3 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: klic na dalkove ovladani

Maž namysli takovou krabyčku s kličem jak maji audiny a td.? Taky bych to chtěl, ale nevim kde to sehnat. Ale ja potřebuji i jednotku na dalkač. neviš kde se to da sehnat?

Více
17 roků 4 dní zpět #4 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: klic na dalkove ovladani
Jde to vybrousit dobře dělal jsem to na Tipu a nebyl žádný problém . Brousil jsem to do toho vystřelováku co mají i WV a některé Škodovky. Chce to svěrák, pilník a trpělivost. :lol:

Více
17 roků 4 dní zpět #5 od Wybro
Nazdar Vavro jestli chceš tu vystřelovací klíčenku s DO na centrál tak tu koupíš na moto burze v Ostravě. Koupil jsem ji tam i já v tom posledním stánku vpravo co prodává autorádia klaksony a jiné doplňky na auta . Stála nějakých 990,-Kč. Koukám že si Ostravák tak to máš kousek. :obchod:

Více
17 roků 4 dní zpět #6 od vavra

Nazdar Vavro jestli chceš tu vystřelovací klíčenku s DO na centrál tak tu koupíš na moto burze v Ostravě. Koupil jsem ji tam i já v tom posledním stánku vpravo co prodává autorádia klaksony a jiné doplňky na auta . Stála nějakých 990,-Kč. Koukám že si Ostravák tak to máš kousek. :obchod:

Jo mam to asi 10 min. autem od baraku. To je super, cena je přizniva. Ale zajima mě Jak se to tam brousi, když WV, AUDI i Škoda, maji zapuštěne dražky a Tipo ma zoubky. Neviš jestli jsou schopni to vybrousit jak se dělaji kliče?
Nemohl by si mi poslat fotky? Ať vím jak to ve finale vipada? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Dik

Více
17 roků 4 dní zpět #7 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: klic na dalkove ovladani
Vystřelovací klíč sem si dělal na tempru s orig. dálky od VV, Ale teď sem nedávno našel tento set www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-1/
už sem jich namontoval několik, funguje perfektně chce to jen trochu šikovnosti a jde tam dát i klíč s tipa pak tam vložit chip a je to. Co se týká zapojení tak není nic snad jednodušího.

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 4 dní zpět #8 od vavra

Vystřelovací klíč sem si dělal na tempru s orig. dálky od VV, Ale teď sem nedávno našel tento set www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-1/
už sem jich namontoval několik, funguje perfektně chce to jen trochu šikovnosti a jde tam dát i klíč s tipa pak tam vložit chip a je to. Co se týká zapojení tak není nic snad jednodušího.

Takže stači mysto toho neobroušeneho kliče nasadit original s Tipa když sundam ten plast?

Více
17 roků 4 dní zpět #9 od Wybro
Jo jo sundej si z origa ten plast na konci změř si ten neobdělaný klíč od toho dalkače ať se ti tam vleze a pak už jen brus a přiměřuj. Ten set co má Pavel je ten samý co mám i já. Nechat to vybrousit u těch klíčníků jsem to nezkoušel, ale můžeš to zkusit .

Více
17 roků 4 dní zpět #10 od Wybro
Vavro fotky jsem ti poslal na e-mail. W.

Více
17 roků 3 dní zpět #11 od volfino
Odpověděl volfino pro téma dalkove ovladani
taky bych prosil par fotecek jak jste to zapojovali ! dik na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tempra 2.0 i.e.

Více
17 roků 3 dní zpět #12 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: klic na dalkove ovladani
Jak to funguje s tím imobilizérem? Ten čip se sežene u zámečníka? Kolik tohle stojí?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 3 dní zpět #13 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: klic na dalkove ovladani
Podle toho jestli ten chip v tom klíčku máš fiat to nazývá FIAT CODE, princip je jednoduchý, ale většina zámečníků ti to neudělá!!! spíš fiat cca 1000,- kaček za to chce, měl bys však mít CODE kartičky nebo master klíč - to vše pokud máš FIAT CODE jinak seš v pohodě. 8)

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od Wybro
Čus Volfino fotečky ze zapojení nemám nechal jsem to na profíkovi. Vávrovi jsem poslal jenom fotky toho klíče. W.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od Medved
Odpověděl Medved pro téma Re: klic na dalkove ovladani
Tady v Místku ti klíč čipnou v každém zámačnictví za 600... Jinak bych byl taky moc rád za fotky ze zapojení DO
... sice DO mám, ale začíná zlobit a uvažuju o novém

Tipo 1.6ie klima suite, soft tuning, trošku větší audio

Vygenerováno za 0.970 sekund