klic na dalkove ovladani
Tempra 2.0 i.e.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
CUS. chtel bych si koupit vystrelovaci klic na tempru ale nevim jestli pujde vybrousit ta planzeta??? nemate s tim nekdo zkusenosti???? je to ta s tim dalkovym ovladanim!!
kolega si to robil na feliciu a islo to uplne v pohode. kupil si tento vystrelovaci kluc aj s dialkovym ovladanim a co tam bola ta planzeta tu dal prec a mal este nahradny kluc od auta a z neho si urezal planzetu a prisposobil si ju do toho vystrelovacieho kluca. trvalo mu to len chvilku a funguje mu to uplne bez problemov
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Maž namysli takovou krabyčku s kličem jak maji audiny a td.? Taky bych to chtěl, ale nevim kde to sehnat. Ale ja potřebuji i jednotku na dalkač. neviš kde se to da sehnat?CUS. chtel bych si koupit vystrelovaci klic na tempru ale nevim jestli pujde vybrousit ta planzeta??? nemate s tim nekdo zkusenosti???? je to ta s tim dalkovym ovladanim!!
Jo mam to asi 10 min. autem od baraku. To je super, cena je přizniva. Ale zajima mě Jak se to tam brousi, když WV, AUDI i Škoda, maji zapuštěne dražky a Tipo ma zoubky. Neviš jestli jsou schopni to vybrousit jak se dělaji kliče?Nazdar Vavro jestli chceš tu vystřelovací klíčenku s DO na centrál tak tu koupíš na moto burze v Ostravě. Koupil jsem ji tam i já v tom posledním stánku vpravo co prodává autorádia klaksony a jiné doplňky na auta . Stála nějakých 990,-Kč. Koukám že si Ostravák tak to máš kousek. :obchod:
Nemohl by si mi poslat fotky? Ať vím jak to ve finale vipada? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Dik
už sem jich namontoval několik, funguje perfektně chce to jen trochu šikovnosti a jde tam dát i klíč s tipa pak tam vložit chip a je to. Co se týká zapojení tak není nic snad jednodušího.
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Takže stači mysto toho neobroušeneho kliče nasadit original s Tipa když sundam ten plast?Vystřelovací klíč sem si dělal na tempru s orig. dálky od VV, Ale teď sem nedávno našel tento set www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-1/
už sem jich namontoval několik, funguje perfektně chce to jen trochu šikovnosti a jde tam dát i klíč s tipa pak tam vložit chip a je to. Co se týká zapojení tak není nic snad jednodušího.
Tempra 2.0 i.e.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
... sice DO mám, ale začíná zlobit a uvažuju o novém