Elektrické stahování oken - příčí se mi okno a nejde zavírat
V zimě jsem chtěl stáhnout okýnku, něco tam prasklo a teď mi nejde zavírat bez vedení okna rukou. Prostě se mi okno při zvedání vzpříčí a nejde zavřít.
Už jsem to rozebíral, ale na nic jsem nepřišel. Neměl jsem čas to prozkoumat pořádně

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jak složité to je vyměnit?
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Tak ještě jednou díky

Nemáš třeba utrhlé silentbloky? Mně to tak dělalo, že byl jeden utrhlej a to okno se prostě vzpřičovalo. Pak sem musel zvenčí zatlačit na okno směrem dovnitř do auta a centrálem jet nahoru.Ahoj kluci a holky. Nevíte něko na čem a jak drží okno?
V zimě jsem chtěl stáhnout okýnku, něco tam prasklo a teď mi nejde zavírat bez vedení okna rukou. Prostě se mi okno při zvedání vzpříčí a nejde zavřít.
Už jsem to rozebíral, ale na nic jsem nepřišel. Neměl jsem čas to prozkoumat pořádně
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
Až budu mít trochu čas, tak na to juknu.
Tak díki kluci, rady se budou určitě hodit

Tak co uz to mas opravene? Ja jsem to taky resil u spolujezdce, ale tak, ze jsem rozdelal cely mechanismus ovladani dveri. Prijednom jsem vsechno promazal a zkontroloval. Od te doby mam klid.Už jsem tepec shozený. Silenblok jsem měl utžený, ale proto že jsem to tahal silou. Přilepil jsem to a dělá to pořád. Když se to okno vzpříčí, tak vidím tu dírku v okně na kraji a v ní nic. Podle toho bych si Tipnul, že bede urvané to vodítko.
Je to to voditko - takovy H kus.
Už jsem tepec shozený. Silenblok jsem měl utžený, ale proto že jsem to tahal silou. Přilepil jsem to a dělá to pořád. Když se to okno vzpříčí, tak vidím tu dírku v okně na kraji a v ní nic. Podle toho bych si Tipnul, že bede urvané to vodítko.
sehnat to vodítko je docela sranda,já ho nesehnal ani za boha, lepší je sehnat nové okno i s vodítkem a máš klid
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)
Rudi
1.6dohc
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon

to je fakt banda vymr..ych trampu ti prodejci, uz ani nevi co by si rekli za takovy trapny kus plastu (halerova polozka)tady v olomouci ho mají za 59kč, prodejna fiat