vzpěry
Tady u nas v jednech autodilech. Dava mi tam 15% slevuJa je kupoval pred 3tydny za nejakych 320Kc/ks. Maji 280N, standartni jsou 270N.
Je to hned lepsi, zenu to jednou prasklo po hlave a tak jsem to moc neriskoval (hlavne tedkom v zime).
kde si je kupoval?????
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Hele, ale original vzpery na Tipo jsou 270N (1ks). To ze jsem tam psal 540N, je 2x270N. Toto mi nejak nesedi.Myslel som 450N na jednu vperu (Favorit/Felícia). Teraz som si všimol, čo som napísal. Malo to byť "Tak z Favorita/Felície určite nie....". Nejak som to v tej rýchlosti skomolil a vyznelo to presne naopak, ako malo. #-o .
Moja chyba, hneď to opravím.
Jasne ze by sli...šli by poslat poštou????Zkus nove vzpery z Fava nebo Feldy. Myslim ze by tam mely jit...
Pokud bys chtel tak mam dobry vzpery jeste z Tipa...
Kdyztak SZ...
Lancia Kappa SW 20VT
Tady u nas v jednech autodilech. Dava mi tam 15% slevuJa je kupoval pred 3tydny za nejakych 320Kc/ks. Maji 280N, standartni jsou 270N.
Je to hned lepsi, zenu to jednou prasklo po hlave a tak jsem to moc neriskoval (hlavne tedkom v zime).
kde si je kupoval?????
...a nevíš, od jakého dodavatele to bere...?
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
nevim to jistě ale snad sem ti napsal...ale mě se to v odeslanejch neukázalo...Jasne ze by sli...šli by poslat poštou????Zkus nove vzpery z Fava nebo Feldy. Myslim ze by tam mely jit...
Pokud bys chtel tak mam dobry vzpery jeste z Tipa...
Kdyztak SZ...
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Tak to ti nevim, ale ten druhy, kde take jezdim to bere od www.pop-art.czTady u nas v jednech autodilech. Dava mi tam 15% slevuJa je kupoval pred 3tydny za nejakych 320Kc/ks. Maji 280N, standartni jsou 270N.
kde si je kupoval?????
...a nevíš, od jakého dodavatele to bere...?