zamek dveri prosim

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od brasel
zamek dveri prosim vytvořil uživatel brasel
zdravim vsechny sem tu novi a nezkuseny ,je mozny ze mi poradite mam tempru 14 rok 93 a sem majitel 4 dny ,a mam problem ze nejdou otevrit dvere za ridicem svara mi rikal ze je neco se zamkem pokousel sem se sundat postrovani ale i presto se mi nepodarilo otevrit dvere ,nemate nejakej napat jak otevrit dvere ,je mozny ze tam je nejaka packa ktera zapadla ,uz fakt nevim jak na to dik vsem a omlouvam se za pripadne chyby :D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od akpuolach

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od brasel
Odpověděl brasel pro téma Re: zamek dveri prosim
dik moc tak presne takovej mam problem

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: zamek dveri prosim
kdyžtak tady je článek jak rozebraz přímo ten zámek

www.fiattipo.net/download/navody/central_Fiat_Tipo.pdf

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: zamek dveri prosim
ja mam problem s centrálem trošku jiný , než je v tu psáno , když zamknu dveře u řidiče,tak jakmyle je motorek zamkne, tak se hned samy zase odemknou , ale pokud je zamknu ze strany od spolujezdce , tak zůstanou zamčené , má stim někdo skušenost? myslím , že je špatný ten koncový spínač v tom zámku řidiřových dveří .

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od Max-el
máš tam přeskočenej takovej hranol, na staně 5 v tom návodu na něj směřuje šipka

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od hovi
no to my právě nepřišlo , že by byl přeskočenej, měl sem to už asi 4x rozdělaný a poprvé když jsem to zparvil, tak to chodilo týden a pak už to tase začalo dělat ty kraviny , ale zkouknu tu to tedy eště jednou díky moc ,doufam , že to tím bude a přeskočenej myslíš tím , že je jako pootočený o 90° nebo přeskočenej na tom ,,šneku,,

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od Max-el
podle mě, je ten hranol složenej z 2 částí a může se na sobě posunovat (už si to moc dobře nepamatuju, je to 3 roky, co jsem to rozebíral)
tak ta horní část je přeskočená na druhou stranu - posunutá po ose toho šneku, ne otočená kolem osy šneku

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: zamek dveri prosim

ja mam problem s centrálem trošku jiný , než je v tu psáno , když zamknu dveře u řidiče,tak jakmyle je motorek zamkne, tak se hned samy zase odemknou , ale pokud je zamknu ze strany od spolujezdce , tak zůstanou zamčené , má stim někdo skušenost? myslím , že je špatný ten koncový spínač v tom zámku řidiřových dveří .

No myslím, že je to přesně ta závada cojsem popsal v tom článku o kus výš. Měl jsem stejný problém, až nemám a byl jsem na tom jako ty :)
Tak se zkus mrknout, možná to pomůže i tobě.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od hovi

No myslím, že je to přesně ta závada cojsem popsal v tom článku o kus výš. Měl jsem stejný problém, až nemám a byl jsem na tom jako ty :)

jj tak to kouknu ,snad už se to podaří spravit , zatim sem si udělal z centrálu manual, vytahl sem pojstku na centrál a je to :lol: páš po týdnu , kdy sem musel pokaždé oběhnou celé auto mě to přestalo bavit

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od petr1978

jj tak to kouknu ,snad už se to podaří spravit , zatim sem si udělal z centrálu manual, vytahl sem pojstku na centrál a je to :lol: páš po týdnu , kdy sem musel pokaždé oběhnou celé auto mě to přestalo bavit

Jo, mrkni na centrál kterým ti jde odemykat a zamykat. V tom bude problém.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od JohnRoss
Odpověděl JohnRoss pro téma Re: zamek dveri prosim

HOVI To jsem řešil před 2.měsíci, byl jsem z toho nešťastný. Odemykat a zamykat vždy jen na straně spolujezdce, je dost trapné. Ale vyřešil jsem to. Máš úplně stejný problém. A řekl bych že to je VADNÝ motorek na straně spolujezdce. Není to ani koncový spínač, ani hranolek. Vyzkoušej pouze motorek, když budeš mít sundaný zámek, připoj ho na 12V a musí jet. když jede, je to OK, pak tedy možná hranolek. pokud nejede, je v pr..li. Mě občas jel, občas nejel. když jsem do něj cvrnkl, tak jel. ProblÉM byl v uhlíkách. Motorek jsem vykostil, a už jsem ho tam nedal. Zkompletoval zámek , nasadil do dveří a vyřešil jsem to motorkem na centrální zamykání univerzalní, který jsem připojil na táhlo čudlíku dveří.Tento motorek jsem připojil na kabely, které původně ovládaly starý motorek v zámku a světe div se šlape to na jedničku.Koncové spínače využívá starý zámek a pohyb řeší motorek fungl nový, a cena je kolem 80KČ. No a když už jsem si hrál s elektrikou, tak jsem tam dal alarm na DO, a jsem spokojený.

www.levnealarmy.com/servomotor-centralni...-2vodicovy-p-91.html

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od petr1978

HOVI To jsem řešil před 2.měsíci, byl jsem z toho nešťastný. Odemykat a zamykat vždy jen na straně spolujezdce, je dost trapné. Ale vyřešil jsem to. Máš úplně stejný problém. A řekl bych že to je VADNÝ motorek na straně spolujezdce. Není to ani koncový spínač, ani hranolek. Vyzkoušej pouze motorek, když budeš mít sundaný zámek, připoj ho na 12V a musí jet. když jede, je to OK, pak tedy možná hranolek. pokud nejede, je v pr..li. Mě občas jel, občas nejel. když jsem do něj cvrnkl, tak jel. ProblÉM byl v uhlíkách. Motorek jsem vykostil, a už jsem ho tam nedal. Zkompletoval zámek , nasadil do dveří a vyřešil jsem to motorkem na centrální zamykání univerzalní, který jsem připojil na táhlo čudlíku dveří.Tento motorek jsem připojil na kabely, které původně ovládaly starý motorek v zámku a světe div se šlape to na jedničku.Koncové spínače využívá starý zámek a pohyb řeší motorek fungl nový, a cena je kolem 80KČ. No a když už jsem si hrál s elektrikou, tak jsem tam dal alarm na DO, a jsem spokojený.

www.levnealarmy.com/servomotor-centralniho-zamykani-2vodicovy
-p-91.html

Jo, tohle je přesně ta závada, ale i když ti motorek naprázdno jede, nemusí fungovat při zátěži. Musí se rozebrat, vyčistit, a jemným šmirglem opracovat kontakty na rotoru. Pak to poběží dál :) Jak to udělat, je popsáno v tom článku co jsem se namáhal a postup vyfotil.
Škoda, že to nikdo nečte, pak si člověk myslí že jsem to dělal na hov... :(

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od brasel
Odpověděl brasel pro téma Re: zamek dveri prosim
ja vam moc dekuji ale mam problem ze ty dvere neotevru proto i ten zamek nedostanu ven ,nevim co stim

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od petr1978

ja vam moc dekuji ale mam problem ze ty dvere neotevru proto i ten zamek nedostanu ven ,nevim co stim

Jedině sundat čalounění, a rozebrat ten zámek ve dveřích. To asi je nejlepší vytáhnout celý vnitřek dveří aby se ti lépe pracovalo. Pak odšroubovat na centrálu 2 šroubky, odvrtat 3 nýty. Pak by měl jít zámek rozebrat a otevřít.
Jinak to asi nepůjde :( Připrav se nato, že to bude pěkná fuška.
Mám pocit, že už se to tady někde řešilo, ale nevím jak to dopadlo.

Vygenerováno za 0.544 sekund