bezpecnostny pas
16 roků 6 měsíců zpět #16
od Tita
Odpověděl Tita pro téma Re: krátké bezpečnostní pásy u Tipa
no my máme vajíčka, kde sedí děti obráceně (čelem vzad ) a pás právě musí projít okolo celé sedačky .. Na sedadle spolujezdce vpředu pásy stačí, jenže my budem mít kluky dva a tak musí být vzadu....Zkusil jsem přehodit pásy zpředu dozadu - tam stačí ťip ťop - jenže já jsem vpředu uškrcenej.. Tak teď zkouším sehnat 2 přední pásy - pokud někdo o nich víte z nebouraného auta , tak dejte vědet !! Díky Tita
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 4 týdnů zpět #17
od gott258
Odpověděl gott258 pro téma Re: bezpecnostny pas
ja jsem kvuli detske sedacce daval dozadu delsi pasy - z octavie. jsou z tenci latky, takze se na navijec vejdou. byla to pekna pakarna. musel jsem je odvinout stare, vyndat kolicek ktery je drzi, jeste to trosku vic napnout, zablokovat v napnutem stavu a nasadit nove. funguje to spolehlive vic nez 4 roky.
myslim, že by tim vetsim predepnutim dalo vyresit i ty spatne se vracejici pasy.
myslim, že by tim vetsim predepnutim dalo vyresit i ty spatne se vracejici pasy.
Méně
Více
16 roků 4 týdnů zpět #18
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: bezpecnostny pas
Re Tita
Napiš to do bazaru, určitě seženeš...
Napiš to do bazaru, určitě seženeš...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
16 roků 4 týdnů zpět #19
od Předseda
Řešili jsme tento problém tady:
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=8610
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: krátké bezpečnostní pásy u Tipa
Ahoj,
setkal jste se někdo s tím , že na zadní sedadla ve Fiatu Tipo nejdou umístit dětské autosedačky pro 0 - 9 kg, protože jsou krátké pásy ??
Díky Tita
Řešili jsme tento problém tady:
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=8610
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Vygenerováno za 0.308 sekund