Zámky
16 roků 9 měsíců zpět #1
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Čauky všem,
měnil jste někdo někdy všechny zámky? V katalogu jsem našel komplet opravnou sadu 6x zámek za 1100,-. Vzhledem k tomu, že kufr neotevřu, dveře jednim klíčem a spínačku druhým, docela o tom uvažuju. Dělal to už někdo někdy? Jak to jde?
měnil jste někdo někdy všechny zámky? V katalogu jsem našel komplet opravnou sadu 6x zámek za 1100,-. Vzhledem k tomu, že kufr neotevřu, dveře jednim klíčem a spínačku druhým, docela o tom uvažuju. Dělal to už někdo někdy? Jak to jde?
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 9 měsíců zpět #2
od F@ster
Já jsem to dělal ... To o čem mluvíš jsou vložky... pokud ti nejdou zámky kvuli klíči ,kup to a udělej... Ale pokud ti u kufru nejde ten "čudl" tak ti nepomužou ...
Jinak práce je to na prd, ale dá se to musíš u dveří vymontovat tapec, vyndat kliku, z tý vyrazit 2 takový hřídelky, pojistku a pak vyměnit... U spínačky a kufru je to snažší...
Jinak práce je to na prd, ale dá se to musíš u dveří vymontovat tapec, vyndat kliku, z tý vyrazit 2 takový hřídelky, pojistku a pak vyměnit... U spínačky a kufru je to snažší...
16 roků 9 měsíců zpět #4
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma zámky
taky se chystám vyměnit vložku zámku.mám ale celou kliku i s klíčem.kufr mě taky nešel odemykat, tak jsem ten zámek rozebral( jde to dobře, ale bacha na vystřelující pružinky ) vymáchal v techn. benzínu, aby se vypláchl ten bordel uvnitř. namazal, složil, zase namazal a dodnes funguje
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
16 roků 9 měsíců zpět #6
od Charles
Jaký čudlík myslíš ? jako že tam nemáš zámek ? Kdyžtak sem dej fotku
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Já tam nemám vůbec čudlík v kufru. To asi budu muset někde sehnat co?
Jaký čudlík myslíš ? jako že tam nemáš zámek ? Kdyžtak sem dej fotku
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Vygenerováno za 0.345 sekund