Kamoš nedobrzdil ..

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od BlackJack
Kamoš nedobrzdil .. vytvořil uživatel BlackJack
Dneska konečně vyšlo sluníčko, tak sem vytáhl auto z garáže. Pěkně ho poumýval, plasty natřel silikonem, okna hezky vyleštil, povysával a ve finále sem leštil lak.
Jenže co se nestalo ... kamarád na jeho motorovém pekelném dvoukolovém stroji na cestě ke mně nějak zaplandal při brždění a tělem narval do auta :?
No nějak mi ta práce s tím autem zhořkla ... promáčklo se to rovnou v té hraně. Gumová přísavka praskla při tahu, takže to drží až moc. Zejtra zkusím trik s fénem a CO2

Shot at 2008-02-24

Shot at 2008-02-24

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Kamoš nedobrzdil ..
ty bláho tak tohle nekdo udelat pri vsem co sem se snazil me tak me asi klepne :roll:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma kolize
:cry:no to nasere, ještě že to nevzal mašinou ,doufám že si kámoše propleskl a poslal vrátit papíry, nebude to lepší sundat a zkusit vymáčknout, teda jestli je to ten "čtverec" nad kolem

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: kolize

:cry:no to nasere, ještě že to nevzal mašinou ,doufám že si kámoše propleskl a poslal vrátit papíry

No on papíry ještě nemá. Přijížděl a narazil na patník, tak ho to hodilo trochu do strany (jako když najedeš kolem z boku na patník, tak padáš na jednu stranu). Zaplandal a silou do toho narval ramenem. Motorka naštěstí pokračovala v jízdě těsně vedle auta, pak spadla jak na schvál na trávník za autem :!:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od michalkulistak
bez papírů, no výborně. tak to bych ho propleskl tym tuplem. ale hlavně že se nepřizabil a nedodřel tvůj kočár ještě víc. taky jsem kdysi jezdil, bez ale jen na fichtlu :lol:

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: kolize

bez papírů, no výborně. tak to bych ho propleskl tym tuplem. ale hlavně že se nepřizabil a nedodřel tvůj kočár ještě víc. taky jsem kdysi jezdil, bez ale jen na fichtlu :lol:

Pápiry nemá, ale přilbu a výbavu raději jo .. kdyby náhodou.
Jinak je to ten čtverec nad kolem a dostat se k tomu nějak nejde. Přes blatník to nejde a z kufru taky ne. Mlátil jsem do toho asi 5 minut a stejně se to nehlo. Přísavku sem utrhl, tak zkusím ještě nahřát ten plech fénem a pak na to stříknu CO2.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Kamoš nedobrzdil ..
ten blatník drží na 5 nebo 6 šroubech , teť přesně nevým , když otevřeš zadní dveře , tak tam jsou 3 šroby na imbus myslím , ty povol a když sundáš světlo , tak sou tam ty stejné , tak ty taky povol a pak máš už blatník dole

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Kamoš nedobrzdil ..

ten blatník drží na 5 nebo 6 šroubech , teť přesně nevým , když otevřeš zadní dveře , tak tam jsou 3 šroby na imbus myslím , ty povol a když sundáš světlo , tak sou tam ty stejné , tak ty taky povol a pak máš už blatník dole

Víš v čem je p*del? Na zadních dvěřích mám už rok zaseklej centrál, tak nejdou otevírát. A teď nevím jestli se mám smát nebo plakat :lol: :roll:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od michalkulistak
sundat ten plech jde, ale je to pracnější, kvůli sundání zadního nárazníku,a pak vyšroubovat těch 4 nebo 5 šroubů. no ale jak řikáš tohle je až poslední možnost. tak at se zadaří :wink:. u těch dveří zkus vlézt do kufru a odšroubovat to zajištění dole(jak se do toho zapadá ten zámek), nebo pak je ještě jeden způsob ale ten se neobejde bez trochy násilí

Více
16 roků 8 měsíců zpět #10 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Kamoš nedobrzdil ..
no zkus ten trik by mě to zajímalo a pokud možno natoč :wink:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 8 měsíců zpět #11 od michalkulistak
taky mě to CO zajímá, mám takový "důlek" ve dveřích

Více
16 roků 8 měsíců zpět #12 od BlackJack
Já jsem ten trik už v reálu viděl. Jednou se to povedlo a čuměl jsem na to, jak prase na nové vrata. Ale z doslechu mám, že žhavit ten plech nějak víc nebo žhavit větší plochu je naprd .. umí se to zkoutit. Snad to nebude můj případ.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #13 od BlackJack
Tak a je to opraveno .. ovšem ne tím fíglem. Ve škole v dílnách mají vetší pumpovací přísavku, tak sem to s tím vyrovnal. Plech je rovný a nezdeformovaný ... takže happy a půjdu to zapít :wink:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #14 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Kamoš nedobrzdil ..
tak vidis a ani to nebolelo :lol:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 8 měsíců zpět #15 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Kamoš nedobrzdil ..
hlavně že se podařilo [smilie=bluecolorz5_pdt_01.gif] :beer:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Vygenerováno za 0.485 sekund