El. okna - mechanika
17 roků 1 měsíc zpět #1
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
El. okna - mechanika vytvořil uživatel Kounect
Dneska jsem to rozebral a divím se divím. Elektrika jezdí, ale na tom pojezdu vyhnil ten kolík co za něj drželo okno a jezdilo na něm nahoru a dolů. Otázka je, je v díře v tom okně nějaký plastový pouzdro? Nebo to je jenom stažený maticí k tomu pojezdu a toť vše? Jinak je to parádní bo jsem nečekal že to bude fungovat

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 1 měsíc zpět #2
od hovi
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Odpověděl hovi pro téma Re: El. okna - mechanika
ja mam v tom pojezdu takový plastový kus , který jezdí na tom ,,dlouhém drátěném šneku,, a to má jen takoví jakoby čep , který zastrčim do díry v okně a tam, přijde už jen plastová sponka a do zářezu v tom čepu a nic víc
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
17 roků 1 měsíc zpět #3
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: El. okna - mechanika
No a já tam má právě jenom ten čep co prostrčím dírou v okně, ale tu plastovou sponku už ne. A na tom čepu mi to připadá spíš než zářez závit?!?
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/

17 roků 1 měsíc zpět #4
od hovi
nn je tam oravdu zářez jen - tedy pokud to už někdo nezkoušel,,opravit,, ta sponka je taková jakoby vydlička ale myslím , že by tam šla dát v pohodě i segr pojistka a nemělo by to vypadnout skus si změřit jaký průměr má ten zářez a z nějakého plíšku vystřihni cca o 1 cm větší obdelnik či čtverec, s odpovídají dírou ve tvaru ,,U,, a pak ty zobáčky jen co budeš mít dole, jak budou přečnívat. tak trošku přihneš k sobě a mělo by to fungovat
No a já tam má právě jenom ten čep co prostrčím dírou v okně, ale tu plastovou sponku už ne. A na tom čepu mi to připadá spíš než zářez závit?!?
nn je tam oravdu zářez jen - tedy pokud to už někdo nezkoušel,,opravit,, ta sponka je taková jakoby vydlička ale myslím , že by tam šla dát v pohodě i segr pojistka a nemělo by to vypadnout skus si změřit jaký průměr má ten zářez a z nějakého plíšku vystřihni cca o 1 cm větší obdelnik či čtverec, s odpovídají dírou ve tvaru ,,U,, a pak ty zobáčky jen co budeš mít dole, jak budou přečnívat. tak trošku přihneš k sobě a mělo by to fungovat

17 roků 1 měsíc zpět #5
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: El. okna - mechanika
Hííí to je nápad
Děkujů.
Jenom ještě sehnat ten plastovej bazmek na to...

Jenom ještě sehnat ten plastovej bazmek na to...
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/

17 roků 1 měsíc zpět #6
od hovi
:cheese: neni za co, hlavně ať se dílo podaří a vše funguje jak má

Vygenerováno za 0.045 sekund