Lakovanie karoserie a spätnych zrkadiel

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od drto
nazdar chlapi. chcel by som prelakovat nejake drobne vady na karoserii a chcel by som dat do laku auta aj spätne zrkadla. a chcel by som radu co pouzit na tie zrkadla aby sa mi potom ta farba casom neolupala. viem ze sa pouziva nejaky plnic ale ak uz niekto mate s niecim takym skusenosti bolo by dobre keby ste mi povedali nejaky konkretny pripravok ktory uz mate vyskusany. diky za rady

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od Dresik
Použij normální barvu, co budeš mít na karosérii, ale pod to nanes ještě plnič a pod plnič ještě základ na plasty. Takhle sem dělal nárazník a jako nový :)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od Charles
Stačí použít základ na plasty, ale nějaký dražší, kterej už má ty vlastnosti, že se nemusí dávat plnič....já jsme to takhle použil už několikrát a nic se neloupe

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od michal_tipar
dal sem na plast náklad na plasty od motipu a na to přímo lak taky od motipu a neloupe se to. Bohužel to není odolné popelnicím, zdem a podobným neřádům co se občas připletou zrcátku do cesty... :lol:
Jo a nedal sem tam plnič takže to má strukturu plastu, ale to mě netrápí, důležité je že už není černé

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od michal_tipar
Na sterém foru jsem měl dokonce článek s postupem a fotkama jak to dělat, tady se to už nedostalo...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od hovi

dal sem na plast náklad na plasty od motipu a na to přímo lak taky od motipu a neloupe se to. Bohužel to není odolné popelnicím, zdem a podobným neřádům co se občas připletou zrcátku do cesty... :lol:
Jo a nedal sem tam plnič takže to má strukturu plastu, ale to mě netrápí, důležité je že už není černé

:total: :total: :total: tak stou odolností vuči těm pevnějším věcem jsi mě teť dostal. Jinak je dobré tu barvu poté přestříkat bezbarvým lakem , barva je pak více odolnojší a je taková lesklejší

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od Dresik
Ten základ na plasty sem měl myslím taky od motipu, ale přeci jen sem ještě dal plnič. Bál sem se, že se ten nárazník oloupe...

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od drto
zatial diky chlapi. farbu uz mam doma 2 x 400ml od motipu. pojdem sa poobzerat po tom zaklade na plasty a dam tam aj ten plnic. chcem aby to bolo uplne hladucke :wink: a tak isto sa chystam aj na predny spojler pod naraznikom. predosly majitel to mal v ciernej farbe a ja to chcem dat do farby auta :D este raz diky za rady

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od michal_tipar
já když jsem se ptal jestli není na to ještě lak tak mi řekli, že na obyč barvu se nedává... Na metlu je to automatický :cry:

Vygenerováno za 0.355 sekund