Bocni sklo

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od Augustin
Bocni sklo vytvořil uživatel Augustin
Dneska si tak jedu do prace jako kazdy pracovni den, pred zavorou na parkoviste stahnu okenko ridice, prilozim kartu, okno stahnu zpet, ujedu tak dva metry a najednou se ozvala slupka jak prase a okno se mi rozsypalo do interieru. Pritom stalo posledni tyden v garazi, jsem jezdil s novym.
Asi jej chytl vztek, ze na jeho misto v garazi jsem dneska naparkoval marenku a puknul zlosti. Holt to jsou ty Murphyho zakony.
No co, musel jsem si sehnat z vraku za dve kilca dalsi, tak ted jen vymenit a vijo jej poslat do sveta. I kdyz z tezkym srdcem :cry:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Bocni sklo
no to je mazec,zniceho nic,to se mi jeste nestalo ,to vis no,horkokrevni italove :lol:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Bocni sklo
To je difné .. normálně věřím, že kdybych tě mlátil tím sklem po hlavě, tak tě zabiju, ale sklo přežije :D

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: Bocni sklo
Mě takhle z ničeho nic bouchlo na parkovišti zadní vyhřejvaný okno u pujčenýho Pažoutu 205. Takže platí: co nechceš mít to půjč.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Bocni sklo
No já měl nové sklo na pickupovi Fordu Courierovi. nechal sem ho vyměnit, protože blbec sem koupil konzoly na záclony a bylo moc dlouhá a když se zabouchl vzadu dveře, tak mi vepředu rozbila sklo :lol: :lol:
Po vyměně neuběhl ani týden a najednou rána jako prase, bylo asi 11 večer, nikde ani noha natož auto a na předním skle v rohu dole sem měl pavouka, ale do kruhu, jako by to bylo kružítkem..netuším

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Bocni sklo
Vnitřní pnutí skla to je svinstvo.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Bocni sklo
no a není to tím že se kroutí kastle?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od skypan
Odpověděl skypan pro téma boční sklo
stalo se mi to taky na dovče V Bechyni ,v létě,parno,přeparkoval sem(už ani nevím kvůli čemu)auto a poztáhnul,jen malinko okno u řidiče zabouchl,zamknul odcházím a najednou soused z vedle zahrady na mě volá že mi prasklo sklo,a opravdu u řidiče se celé vysipalo do vnitř 8O :evil:
chci podotknout že se ty okna nemaj o co špracovat choděj volně a jsou upnuté jen na jednom plast čepu,mech.stahování a dál chodí jen v liště rámu dveří...
asi opr.vnitřní pnutí,jinak si to nedokážu vysvětlit...

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Bocni sklo
Píšu o vnitřním pnutí ne o šponování o něco... Vnitřní pnutí je v každém skle, nejvíc na to trpí právě autoskla a ještě k tomu tvarovaná (přední a zadní) u bočního je to fakt dost anomálie.
Mě prasklo na služební felicii přední sklo po tom co na něj, věřte nebo ne, kápla kapka ze stromu. Přesně z toho místa kde dopadla kapice se začal za pár vteřin šířit pavouk (resp prasklina). Takhle málo stačí když se trefí do správného místa. A to mi do stejného skla (do jiného místa) hodilo za jízdy děcko šutr a nic, byly tam jen dvě miniaturní oděrky.

Vygenerováno za 0.369 sekund