Rozbité strešne okno
16 roků 8 měsíců zpět #1
od MAXO1973
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI
Rozbité strešne okno vytvořil uživatel MAXO1973
Mám na Tipe 1,6 DOHC 66kW rozbité strešné okno. Dal som tam na zimu plexisklo 0,6mm, ale aj to už je prasknuté. Tak som dal cez to igelit a prelepil lepiacou páskou.
Nikde neviem zohnať sklo do toho strešného okna. Asi dám vyrezať nové plexisklo tak 1,2 mm hrubé (to tenšie pruží a neprilieha po stranách, pretože je tam mierný oblúk a zatváracia kľuka to pritiahne len v strede, okraje odstávajú. Tak to plexisklo asi dam na pevno a nebude sa to otvárať.
Konzultoval som to s kamošom, ten odporučil zohnať nejaké autosklo (predné alebo zadné s miernym oblúkom) a vyrezať to z neho. Nemáte s tým niekto skúsenosti, alebo, čo si o tom myslíte - môže to fungovať?
Keď totiž budem rezať to autosklosklo - to by som zvládol, pretože som na to vybavený dostatočne - mám obavy, že aj pri tých slabých vibráciách (budem to robit zubotechnickou vŕtačkou s diamantovým diskom hrúbky 0,8 mm a otáčkami okolo 45 tisíc za min.) bude praskať. A aj to staré sklo treba niekde kúpíť, takže by to bola škoda...
Nikde neviem zohnať sklo do toho strešného okna. Asi dám vyrezať nové plexisklo tak 1,2 mm hrubé (to tenšie pruží a neprilieha po stranách, pretože je tam mierný oblúk a zatváracia kľuka to pritiahne len v strede, okraje odstávajú. Tak to plexisklo asi dam na pevno a nebude sa to otvárať.
Konzultoval som to s kamošom, ten odporučil zohnať nejaké autosklo (predné alebo zadné s miernym oblúkom) a vyrezať to z neho. Nemáte s tým niekto skúsenosti, alebo, čo si o tom myslíte - môže to fungovať?
Keď totiž budem rezať to autosklosklo - to by som zvládol, pretože som na to vybavený dostatočne - mám obavy, že aj pri tých slabých vibráciách (budem to robit zubotechnickou vŕtačkou s diamantovým diskom hrúbky 0,8 mm a otáčkami okolo 45 tisíc za min.) bude praskať. A aj to staré sklo treba niekde kúpíť, takže by to bola škoda...
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Ford Focus combi 1,8TDdI
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #2
od Jenda
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Odpověděl Jenda pro téma Re: Rozbité strešne okno
U tohodle bych žádný náhrady nevymejšlel a zkusil bych dát poptávku na bazar,určitě seženeš.
16 roků 8 měsíců zpět #3
od MAXO1973
Ford Focus combi 1,8TDdI
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: Rozbité strešne okno
Ta požiadavka tam už je dlhšie
A niečo s tym budem musiet urobiť, lebo až bude teplejšie, tak lepiaca paska sa začne odlepovať....
A niečo s tym budem musiet urobiť, lebo až bude teplejšie, tak lepiaca paska sa začne odlepovať....
Ford Focus combi 1,8TDdI
16 roků 8 měsíců zpět #4
od doomik
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
Odpověděl doomik pro téma Re: Rozbité strešne okno
Mam snad jeste to sklo doma, ale je bez gumy, tu ale mas ze sveho starsiho ne?
Pokud mas zajem ozvi se na mail, ja se kouknu jestli jsem ho nevyhodil
Pokud mas zajem ozvi se na mail, ja se kouknu jestli jsem ho nevyhodil
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
16 roků 8 měsíců zpět #5
od Marco
Odpověděl Marco pro téma Re: Rozbité strešne okno
Mám doma komplet mechanický šíber. Za pár drobných by som ho v pohode oželel. Ale pozor!
1/ Treba premerať, pretože pokiaľ viem, robili sa dva rozmery.
2/ Z Prešova to máš trocha od ruky a na balík to právie nie je.
1/ Treba premerať, pretože pokiaľ viem, robili sa dva rozmery.
2/ Z Prešova to máš trocha od ruky a na balík to právie nie je.
16 roků 8 měsíců zpět #6
od MAXO1973
Ford Focus combi 1,8TDdI
tak ja poprosím manželku, nech to strešne okno pomeria, ja som mimo domova ešte asi tak 9 dní. Skúsim vymyslieť , ako to dopraviť ku mne. Potom dám vedieť, čo a ako.
A koľko by ste za to chceli?
A koľko by ste za to chceli?
Ford Focus combi 1,8TDdI
16 roků 8 měsíců zpět #7
od MAXO1973
Ford Focus combi 1,8TDdI
tak rozmer skla do strešného okna by mal byť 72,0 x 34,25 cm (možna mala odchýlka, nakoľko je okno zalepené igelitom)
Ford Focus combi 1,8TDdI
16 roků 8 měsíců zpět #8
od Marco
Odpověděl Marco pro téma Re: Rozbité strešne okno
Tak ja mám dlhší rozmer cca 88,5 cm ak si dobre pamätám. Musím to ešte premerať.
16 roků 8 měsíců zpět #9
od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Rozbité strešne okno
Tvl skoda, ze si se neozval drive, jedno jsem vyhazoval pred nedavnem do srotu. Bylo to elekricke a na presne tvuj typ auta. Holt smula.
A nabizel jsem to tady, bylo to cele vcetne motorku
Btw to je druha vec co by se hodila. Tento tyden se mi rozbilo okno u ridice, to jsem mel taky a vyhodil. Ze ja poslouchal zenu a vsechno vyhodil ...njn zenske, ty hybou svetem
A nabizel jsem to tady, bylo to cele vcetne motorku
Btw to je druha vec co by se hodila. Tento tyden se mi rozbilo okno u ridice, to jsem mel taky a vyhodil. Ze ja poslouchal zenu a vsechno vyhodil ...njn zenske, ty hybou svetem
16 roků 8 měsíců zpět #10
od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Rozbité strešne okno
Muž míní,žena mění
16 roků 8 měsíců zpět #11
od MAXO1973
Ford Focus combi 1,8TDdI
Je to škoda, že nikto to sklo asi nemáte, tak asi dám vyrezať to plexisklo - dám tmavomodré, nech aspoň ladí s autom
P.S. Ak by niekto sklo mal, píšte mi do inzercie, tam to patrí, tu som len žiadal o radu...
P.S. Ak by niekto sklo mal, píšte mi do inzercie, tam to patrí, tu som len žiadal o radu...
Ford Focus combi 1,8TDdI
Méně
Více
16 roků 8 měsíců zpět #12
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Rozbité strešne okno
mam tu celej sibr z lancie themy, jestli chces za 500 je tvoje. foto poslu na mail
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
16 roků 8 měsíců zpět #13
od MAXO1973
tak mi foto pošli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., rozmer je ten istý? nerád by som rezal strechu :(
oklolo veľkej noci budem doma a potom by sme sa dohodli, ak bude aktuálne
diky
Ford Focus combi 1,8TDdI
mam tu celej sibr z lancie themy, jestli chces za 500 je tvoje. foto poslu na mail
tak mi foto pošli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., rozmer je ten istý? nerád by som rezal strechu :(
oklolo veľkej noci budem doma a potom by sme sa dohodli, ak bude aktuálne
diky
Ford Focus combi 1,8TDdI
Méně
Více
16 roků 8 měsíců zpět #14
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Rozbité strešne okno
odeslano
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Vygenerováno za 0.489 sekund