jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od Max-el
Dresik mi radil ošetření indulonou, ale to se mi moc neosvědčilo, máte někdo nějakej jinej trik, jak se starat o kožené sedačky?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od Kracmi
Já se tady u nás na letišti starám o kožené sedačky co jsou v letadlech. Používám různé přípravky shodné s tím co se používá i u aut. Ale jeden z nejlepších se mi zdá přípravek na kuži od firmy SONAX. Ale je to spíš takové ošetření ..ruzné šmouhy jdou z kuže docela špatně.(zvlášť ze světle :-D)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od Kounect
Jestli chceš čistit tak nejlepší poměr výkon / cena = mýdlový roztok a kartáček. Je to bezkonkurenční.

Jestli chceš konzervovat tak jestli se neosvědčila indulona tak z těch levnějších ještě jde dětský olejíček na prdelku :-) S takovým tím batoletem na obalu ve skleněné lahvince, prostě klasika. Jinak potom použít speciální od firem jak píší kolegové. Sonax, Renapur balzám na kůži ( pořádně setřít ), Mafra - shick.
Toto je výsledek jedné slečny z jiného fóra - ona mýdlová voda.

img120.imageshack.us/my.php?image=sedajx9.jpg

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od Dresik
No docela se divím, protože sem doma vyštrachal indulonu- tu starší v klasickým obalu a je to bomba. Když zaparkuji a mám čas, tak to rozetřu a mažu a přejedu hadříkem a výsledek? Bezkonkurenční.. leskne se to a je to bomba..to co bylo suchý a popraskaný je dnes fakt lepší.. Kolega z klubu dělal ve fabrice, kde vyráběli kožený šrajtofle a taky to prý před expedicí namazali indulonou.. :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od BlackJack
Existují speciální přípravky na kůži, ale pokud se nic nenajde, doporučuji silikonový sprej .. jen bacha, hezky po tom klouže prdel :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od Max-el

No docela se divím, protože sem doma vyštrachal indulonu- tu starší v klasickým obalu a je to bomba. Když zaparkuji a mám čas, tak to rozetřu a mažu a přejedu hadříkem a výsledek? Bezkonkurenční.. leskne se to a je to bomba..to co bylo suchý a popraskaný je dnes fakt lepší.. Kolega z klubu dělal ve fabrice, kde vyráběli kožený šrajtofle a taky to prý před expedicí namazali indulonou.. :lol:

no, možná je chyba v aplikaci, vzal jsem indulonu, napatlal jí trochu na opěrku hlavy a zozetřel papírovým ubrouskem. Indulona byla potom videt ve struktuře kůže a asi 4 dny trvalo, nez se indulona vsákla. Teď je vidět místo, kam jsem prvně nanesl indulonu (je takové o hodně lesklejší). Ale možná je to tim, že jsou sedadla stará a vyschlá a po pár nanešení se to spraví.

Mě po sedačkách prdel klouzat nemůže :lol:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Vygenerováno za 0.345 sekund