jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?
16 roků 8 měsíců zpět #1
od Max-el
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky? vytvořil uživatel Max-el
Dresik mi radil ošetření indulonou, ale to se mi moc neosvědčilo, máte někdo nějakej jinej trik, jak se starat o kožené sedačky?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #2
od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?
Já se tady u nás na letišti starám o kožené sedačky co jsou v letadlech. Používám různé přípravky shodné s tím co se používá i u aut. Ale jeden z nejlepších se mi zdá přípravek na kuži od firmy SONAX. Ale je to spíš takové ošetření ..ruzné šmouhy jdou z kuže docela špatně.(zvlášť ze světle )
16 roků 8 měsíců zpět #3
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?
Jestli chceš čistit tak nejlepší poměr výkon / cena = mýdlový roztok a kartáček. Je to bezkonkurenční.
Jestli chceš konzervovat tak jestli se neosvědčila indulona tak z těch levnějších ještě jde dětský olejíček na prdelku S takovým tím batoletem na obalu ve skleněné lahvince, prostě klasika. Jinak potom použít speciální od firem jak píší kolegové. Sonax, Renapur balzám na kůži ( pořádně setřít ), Mafra - shick.
Toto je výsledek jedné slečny z jiného fóra - ona mýdlová voda.
img120.imageshack.us/my.php?image=sedajx9.jpg
Jestli chceš konzervovat tak jestli se neosvědčila indulona tak z těch levnějších ještě jde dětský olejíček na prdelku S takovým tím batoletem na obalu ve skleněné lahvince, prostě klasika. Jinak potom použít speciální od firem jak píší kolegové. Sonax, Renapur balzám na kůži ( pořádně setřít ), Mafra - shick.
Toto je výsledek jedné slečny z jiného fóra - ona mýdlová voda.
img120.imageshack.us/my.php?image=sedajx9.jpg
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
16 roků 8 měsíců zpět #4
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?
No docela se divím, protože sem doma vyštrachal indulonu- tu starší v klasickým obalu a je to bomba. Když zaparkuji a mám čas, tak to rozetřu a mažu a přejedu hadříkem a výsledek? Bezkonkurenční.. leskne se to a je to bomba..to co bylo suchý a popraskaný je dnes fakt lepší.. Kolega z klubu dělal ve fabrice, kde vyráběli kožený šrajtofle a taky to prý před expedicí namazali indulonou..
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
16 roků 8 měsíců zpět #5
od BlackJack
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Odpověděl BlackJack pro téma Re: jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?
Existují speciální přípravky na kůži, ale pokud se nic nenajde, doporučuji silikonový sprej .. jen bacha, hezky po tom klouže prdel
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
16 roků 8 měsíců zpět #6
od Max-el
no, možná je chyba v aplikaci, vzal jsem indulonu, napatlal jí trochu na opěrku hlavy a zozetřel papírovým ubrouskem. Indulona byla potom videt ve struktuře kůže a asi 4 dny trvalo, nez se indulona vsákla. Teď je vidět místo, kam jsem prvně nanesl indulonu (je takové o hodně lesklejší). Ale možná je to tim, že jsou sedadla stará a vyschlá a po pár nanešení se to spraví.
Mě po sedačkách prdel klouzat nemůže
Odpověděl Max-el pro téma Re: jakým způsobem ošetřujete kožené sedačky?
No docela se divím, protože sem doma vyštrachal indulonu- tu starší v klasickým obalu a je to bomba. Když zaparkuji a mám čas, tak to rozetřu a mažu a přejedu hadříkem a výsledek? Bezkonkurenční.. leskne se to a je to bomba..to co bylo suchý a popraskaný je dnes fakt lepší.. Kolega z klubu dělal ve fabrice, kde vyráběli kožený šrajtofle a taky to prý před expedicí namazali indulonou..
no, možná je chyba v aplikaci, vzal jsem indulonu, napatlal jí trochu na opěrku hlavy a zozetřel papírovým ubrouskem. Indulona byla potom videt ve struktuře kůže a asi 4 dny trvalo, nez se indulona vsákla. Teď je vidět místo, kam jsem prvně nanesl indulonu (je takové o hodně lesklejší). Ale možná je to tim, že jsou sedadla stará a vyschlá a po pár nanešení se to spraví.
Mě po sedačkách prdel klouzat nemůže
Vygenerováno za 0.345 sekund