Stav podlahy pod kobercem

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od stiglitz
Stav podlahy pod kobercem vytvořil uživatel stiglitz
Tak pánové, napadlo mě sundat nějak tapec na podlaze čili koberec a teď dumám jak na to. Nahlížet pod něj budu s největší hrůzou. Už jste to měl někdo dole? Je to shnilý? Aktuálně trpím představou shnilýho spodku, shnilých nosníků, shnilých blatníků, shnilých prahů, shnilý podlahy a shnilýho Tipa vůbec. :cry:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
to zase nebude tak strašný ne? no já to měl sundaný a k mému překvapení sem tam nic nenašel , jen abych se podíval po celé podla , tak sem sundal přední sedačky a odmontoval ty lišty pod dveřma a pak nadzvedl koberec, ale jako docela sem se divil , když jsem našel díru za tim předním plastovým podběhem , někdo předemnou to opravil tak že tam nastříkal montážní pěnu a přelepil izolepou :lol: tak jsem to opravil dle svého :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od Dvoři
Odpověděl Dvoři pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
klid hale já to mám taky schnilí odpoupáva se mi už tak protikorozní barva v blatníkach:D

bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od Předseda
hele, stiglitzi, jsi psal tudle že stavíš rampu, ne? Tak pod to pak vlez zespoda a píchni do toho šroubovákem.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
Ještě ji nestavím, to vidím tak na prázdniny. Složení podlahy - opět jeden z mých debilních dotazů je že je to plech a koberec, a nic, nebo plech, dutina, plech a koberec? Asi to první..?

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od stiglitz

hele, stiglitzi, jsi psal tudle že stavíš rampu, ne? Tak pod to pak vlez zespoda a píchni do toho šroubovákem.

Když tam píchnu, nepropíchnu. Aspoň zatím. Jsou určená strategická místa k píchání?

stiglitz.
/////

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem

Když tam píchnu, nepropíchnu. Aspoň zatím. Jsou určená strategická místa k píchání?

třeba v posteli se dobře píchá :lol: :lol: :lol: sorry ale musel sem

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
nejhorší je to u toho nosníku na přední sedačky tam to bývá zlé
jinak pod kobercem mám filc a pod tím takové divné desky a pak plech
jinak vyndávám to skoro každý rok a doporučuju vzít vrtačku ocelák a pořádně vybrousit potom odrezovač atd.
jinak jen tak pro představu jednou jsem tam rozlil pivoa a půl roku co jsem vyndávak ten koberec bylo na tom místě ještě slušně mokro s plísní proto ten kdo v zimě nepoužívá gum. koberečky ...... 8O

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem

stiglitz
PříspěvekZaslal: pá 11. duben, 2008 10:37 Předmět: Stav podlahy pod kobercem
Tak pánové, napadlo mě sundat nějak tapec na podlaze čili koberec a teď dumám jak na to. Nahlížet pod něj budu s největší hrůzou. Už jste to měl někdo dole? Je to shnilý? Aktuálně trpím představou shnilýho spodku, shnilých nosníků, shnilých blatníků, shnilých prahů, shnilý podlahy a shnilýho Tipa vůbec. Plačící nebo <br>velmi smutný

Tuhle sem šel po elektrice a u předních dveří sem odkryl podlahu a zhrozil sem se,zevnitř auta mám díru v prahu,strčím tam celou ruku.Díra asi 20 dlouhá a 10 široká.Až bude pěkný počasí,tak to hodlám vyvařit.Je to divný,ale díra je jenom zevnitř, z venku není.No asi se preventivně kouknu i ke spolujezdci.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
jinak abych doplnil jak vyndat ten koberec. vyndat obě přední sedačky , zadní sedák, středovej panel , plasty u prahů až dozadu , spodní část plastů na B sloupkách , spodní ůchyty předních pásů. aby s tim nebylo tolik práce , je ještě potřeba rozříznout kousíček koberce u přívodu topení a ještě asi na kabely .je to práce tak na půl hoďky , s dobrým nářadím pokud nebude nic zarezlího nebo utrženýho.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
já jdu vyndavat celej vnitřek od neděle,mám na to celí tyden volna :D

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 7 měsíců zpět #12 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem
U mě byly zarezlé ty křížové šrouby, co drží plast kolem podlahy. Šly ale utrhnout, nemusel jsem je odvrtávat.
Zbytky jsem obrousil flexou a protože to kolem nich bylo orezlé, nanýtoval jsem tam 2 vrstvy hliníkového plechu po asi 2 mm, co jsem měl zrovna po ruce. Do toho jsem to pak zavrtal samořeznými šrouby.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #13 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem

U mě byly zarezlé ty křížové šrouby, co drží plast kolem podlahy. Šly ale utrhnout, nemusel jsem je odvrtávat.
Zbytky jsem obrousil flexou a protože to kolem nich bylo orezlé, nanýtoval jsem tam 2 vrstvy hliníkového plechu po asi 2 mm, co jsem měl zrovna po ruce. Do toho jsem to pak zavrtal samořeznými šrouby.

na to jsou dobrý šrouby do sádrokartonu , hlavně jsou černý.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 7 měsíců zpět #14 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Stav podlahy pod kobercem

Tak pánové, napadlo mě sundat nějak tapec na podlaze čili koberec a teď dumám jak na to. Nahlížet pod něj budu s největší hrůzou. Už jste to měl někdo dole? Je to shnilý? Aktuálně trpím představou shnilýho spodku, shnilých nosníků, shnilých blatníků, shnilých prahů, shnilý podlahy a shnilýho Tipa vůbec. :cry:

když jsem dával diody do klik, tak jsem ten tépich měl taky odkrytej a já pod ním mám ještě nalepenou takovou gumovou pěnu ,tak nevim jestli to mám ještě odtrhnout,abych se podíval na stav pokročilé koroze :?: máte tam tu gumu taky :?:

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od stiglitz
To je na demontáž celýho vnitřku, to nemůžu dělat před panelákem. Mohlo by se to svýzt s tím že příští rok bych chtěl novej lak ale zase to bude černá, jen aby byl novej a auto nemělo na slunci čtyři odstíny. To bych odstrojil vůz kompletně, ale když to bude stejná barva, tak to nebude nutný. Zase nechci dávat prachy do novýho laku, když neznám podrobně stav i třeba toho o čem se tu bavíme. To už bych ale i důkladně odhlučňoval, ale před panelákem jak, když není garáž. Je to k prdu. Kdybych měl hangár jako u pantáty, je to jiný, jdu do toho a tam se to nedá, stojí ti za zadkem a radí, někdy je to diplomaticky řečeno složitý.

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.505 sekund