Stav podlahy pod kobercem
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
bývalé--Tipo 1.8 GT r.v.93 77kw
nyní--Alfa Romeo 2.0JTS r.v. 2002 125kw
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
stiglitz.
/////
Když tam píchnu, nepropíchnu. Aspoň zatím. Jsou určená strategická místa k píchání?hele, stiglitzi, jsi psal tudle že stavíš rampu, ne? Tak pod to pak vlez zespoda a píchni do toho šroubovákem.
stiglitz.
/////
Když tam píchnu, nepropíchnu. Aspoň zatím. Jsou určená strategická místa k píchání?hele, stiglitzi, jsi psal tudle že stavíš rampu, ne? Tak pod to pak vlez zespoda a píchni do toho šroubovákem.
třeba v posteli se dobře píchá sorry ale musel sem
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
jinak pod kobercem mám filc a pod tím takové divné desky a pak plech
jinak vyndávám to skoro každý rok a doporučuju vzít vrtačku ocelák a pořádně vybrousit potom odrezovač atd.
jinak jen tak pro představu jednou jsem tam rozlil pivoa a půl roku co jsem vyndávak ten koberec bylo na tom místě ještě slušně mokro s plísní proto ten kdo v zimě nepoužívá gum. koberečky ...... 8O
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
stiglitz
PříspěvekZaslal: pá 11. duben, 2008 10:37 Předmět: Stav podlahy pod kobercem
Tak pánové, napadlo mě sundat nějak tapec na podlaze čili koberec a teď dumám jak na to. Nahlížet pod něj budu s největší hrůzou. Už jste to měl někdo dole? Je to shnilý? Aktuálně trpím představou shnilýho spodku, shnilých nosníků, shnilých blatníků, shnilých prahů, shnilý podlahy a shnilýho Tipa vůbec. Plačící nebo <br>velmi smutný
Tuhle sem šel po elektrice a u předních dveří sem odkryl podlahu a zhrozil sem se,zevnitř auta mám díru v prahu,strčím tam celou ruku.Díra asi 20 dlouhá a 10 široká.Až bude pěkný počasí,tak to hodlám vyvařit.Je to divný,ale díra je jenom zevnitř, z venku není.No asi se preventivně kouknu i ke spolujezdci.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Zbytky jsem obrousil flexou a protože to kolem nich bylo orezlé, nanýtoval jsem tam 2 vrstvy hliníkového plechu po asi 2 mm, co jsem měl zrovna po ruce. Do toho jsem to pak zavrtal samořeznými šrouby.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
na to jsou dobrý šrouby do sádrokartonu , hlavně jsou černý.U mě byly zarezlé ty křížové šrouby, co drží plast kolem podlahy. Šly ale utrhnout, nemusel jsem je odvrtávat.
Zbytky jsem obrousil flexou a protože to kolem nich bylo orezlé, nanýtoval jsem tam 2 vrstvy hliníkového plechu po asi 2 mm, co jsem měl zrovna po ruce. Do toho jsem to pak zavrtal samořeznými šrouby.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Tak pánové, napadlo mě sundat nějak tapec na podlaze čili koberec a teď dumám jak na to. Nahlížet pod něj budu s největší hrůzou. Už jste to měl někdo dole? Je to shnilý? Aktuálně trpím představou shnilýho spodku, shnilých nosníků, shnilých blatníků, shnilých prahů, shnilý podlahy a shnilýho Tipa vůbec.
když jsem dával diody do klik, tak jsem ten tépich měl taky odkrytej a já pod ním mám ještě nalepenou takovou gumovou pěnu ,tak nevim jestli to mám ještě odtrhnout,abych se podíval na stav pokročilé koroze : máte tam tu gumu taky :
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
stiglitz.
/////