poskeodeny zamok spolujazdca

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od paffel
poskeodeny zamok spolujazdca vytvořil uživatel paffel
Chlapi, mam taky dost velky problem! Zasekol sa mi mechanizmus v zamku (neviem presne co) Vobec sa mi nedaju zamknut dvere. Mam tam central na DO a ked som skusal klucom, bohuzial - do strany odomknutia sa otoci a do strany zamknutia sa ani nepohne... Som zufaly, zamok nemozem nikde zohnat a neviem ako to opravit...

Tipo 1.4 ie , 92 ,

Fiat Tipo 1,4 i.e., 51Kw, 92 r.v.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od Charles
Já sjem měl donedávna to samé na dveřích spolujezdce, klíčem nešlo zamknout, jen odemknout....kdž jsem to rozdělal, tak jsem zjistil, že mám ohnuté a nějak divně otočene to táhlo co je v zámku z plechu, stačilo to porovnat a chodí to dobře, ale pokud ti to nejde ani centrálem, bude asi chyba v celém tom zámku, mohlo se ti tam něco uthnout a vzpříčit

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od scherer012
v tom zámku je taký ,,čudlík"(neviem ako to nazvať, ale je to valček s priemerom asi 5mm s výstupkom na boku, a je inej farby ako všetko okolo), ktorý sa pootočil a zavadzia mechanizmu- treba ho pootočiť naspäť- najlepšie kombinačkami
:roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Vygenerováno za 0.042 sekund