Zámena Sedačiek
...sú vôbec rozmerovo rovnaké :
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
ale z Lancie do Tipa ano, viz moje sedacky
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=7478
Maxi,pasuju aj do tempri,presne take neake by som bral aj ja,aky typ lancie to bol?Presne cierno seda aku chcem aj ja.
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Vyrabelo se to vicemene od 95 do 99.
Do tridvirka se to davalo celkem casto do vsech motorizaci jako priplatek (dvoubarevne kombinace), u 5ti dvirka tusim jenom do 2.0 a 2.0turbo.
To co ma Max v aute (z tridvirka) by bylo ted na prodej celkem levne, akorat v horsim stavu. Muselo by se to obliknout do potahu nebo precalounit cast operaku u ridice. Ozvi se co nejdriv pokud bys mel zajem, jinak se to likviduje.
Lancia Kappa SW 20VT
Zaujem veru mam,moje su potrhane a moc vysedene.Lancia Delta HPE. Je to tridverak, do 5ti dvirka (Delta Nuova) se davaly taky tyto Recara, ale nebyla to kombinace kuze/alcantara, ale jenom alcantara (svetla) pokud si pomatuju dobre. A samozrejme to nebyly sklopky
Vyrabelo se to vicemene od 95 do 99.
Do tridvirka se to davalo celkem casto do vsech motorizaci jako priplatek (dvoubarevne kombinace), u 5ti dvirka tusim jenom do 2.0 a 2.0turbo.
To co ma Max v aute (z tridvirka) by bylo ted na prodej celkem levne, akorat v horsim stavu. Muselo by se to obliknout do potahu nebo precalounit cast operaku u ridice. Ozvi se co nejdriv pokud bys mel zajem, jinak se to likviduje.
s precalunenim by nebol problem,kolko by vysli?ak mozes vies mi poslat foto na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Dik
5l na 100km
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo
Já mám z Marey
poslete mi fotky s cenou na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
dik pozriem si foto a dohodneme sa ktore by som bral.
5l na 100km
Ja neprodávám ja jen píšu že mám v Tipu namontované sedačky s citroenuJá mám z Marey
poslete mi fotky s cenou na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
dik pozriem si foto a dohodneme sa ktore by som bral.
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Foto nemam, bohuzel
Jsou stejne jako Maxovi, akorat vic osoupane a na operaku ridice je asi 10 cm vydrena dira skrz. Jak se to povedl;o nevim
Lancia Kappa SW 20VT
5l na 100km