Tempra SW - sání na střeše

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od Předseda
Může mi někdo vysvětlit, na co je nádech na koncí střechy na kombíku? Na pátých dveřích, konkrétně. Aby do toho pršelo? 8)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #2 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sání
jestli myslíš tu jakoby stříšku, tak dneska jsem to okukoval v práci na SW co tam mají vzduchaři, a přišli jsme na to že to jen usměrnuje obtok vzduchu kolem střechy na zadní okno (zvenku), protože ta díra vede od prolisu ve střeše skrz tu stříšku směrem na okno

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od michal_tipar
jestli myslíš to co popisuje michal tak to se dělá aby se omezilo špinění zadního okna, změní se proudění vzduchu a nestříká pak tolik bordel na okno (kéž bych to měl na Tipu, tam je to špinění zadného okna přímo zoufalý...)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od Předseda
Jj, už jsem na to mezitím taky přišel, díky.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od Tonny Tempra SW
mne to kopec ludi taktiez okukuje ze co to mam na zadnych dverach,inak dobre to vyzera a mal som to demontovane,chcel som vediet ako budu dvere vyzerat bez toho akoze kridla,no to bol des,to je origo diel ktory tam ma byt.S tym spinenim je to totalna pravda,bracho co ma mareu tak sa mi cuduje ze ked dojdeme do roboty tak on ma zadne sklo tak spinave ze as a ja len velmi malo.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Vygenerováno za 0.325 sekund