změna barvy
- Pavel Jandák
- Autor tématu
Méně
Více
16 roků 1 měsíc zpět #1
od Pavel Jandák
změna barvy vytvořil uživatel Pavel Jandák
Lidi chci se zeptat.Moje Tipo má v TP napsanou barvu tmavě modrá.Měnil jsem ale dveře a zadní blatník a ty jsou světle modré.Chci dát tedy auto do světle modré.Jak to bude na technické prohlídce?Díky moc
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 1 měsíc zpět #2
od Jenda
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Odpověděl Jenda pro téma Re: změna barvy
Pokud převažuje na kastli origo barva,tak se nic nemění,když to bude 50% barevné oběma barvami,tak na STK na to možná budou mít nějaké řeči,to si nejsem jistej.Ale za cca 50Kč ti na uřadě s rozšířenou působností to znamená na dopravce ti udělaj změnu barvy v TP budeš tam mít např. modrá-bledě modrá.Tak že to neřeš,s toho se nestřílí.
16 roků 1 měsíc zpět #3
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: změna barvy
Modrá - bledě modrá... kámo, někdy to není tak jednoduchý. Narazil jsem na krávu v Praze na Bohdalci. Byl jsem tam se sanitkou, 1203kou, takovou tou klasickou. Něco jsme tam měnili a ve formuláři "barva" jsem vyplnil "slonová kost". A hned z toho byl obrovskej problém. Že taková barva neexistuje a kdesi cosi. A jestli je to pohřebák nebo co. Přitom tam bylo naspáno "karoserie - sanitní". No prostě jsem to krávě nevymluvil a nakonec mi do OTP napsala "barva: hnědá - pastel". Tak nevim co mi řeknou na příští technický, jak se s nima budu hádat, že dylina na Bohdalci je barvoslepá a navíc vymaštěná.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
16 roků 1 měsíc zpět #4
od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: změna barvy
jo,taky sme měli z bazaru 1203 sanitku,když sme to šli přepsat,tak taky byl podobnej problém.znak kříž sme museli zamalovat a okna jak jsou pruhovaný tak přelepit folijí.
16 roků 1 měsíc zpět #5
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: změna barvy
No s těma barvama je to pofidérní...já byl přihlásit na značky traktorovej vlek 9t a měl takovou tu klasickou červeno-hnědou barvu (něco jako základovka, ale tmavší) no a dkyž se mě zeptala na barvu a já tohle řekl, tak koukala, pak vytáhla vzorník kde měla jenom základní odstíny (tušim asi 15 barev) a řekla že může napsat jen tyhle co má....takže nakonec napsala červená-tmavá... proto mám i já napsáno v TP, že barva mého auta je červená-metal
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Vygenerováno za 0.306 sekund