tempra SW - kufr

Více
16 roků 4 dní zpět #16 od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: tempra SW - kufr
sry mona moje haluz rozmer koberce mi diktoval tata kdyz sem se nad tim tak zamyslel tak mi doslo ze to asi bude trosku pitchovina ... takze jeste se jendou omlouvam

kazdopadne mista v pohode pro pet lidi + do kufru jedna golmanska a 4 hraqcske vystroje a jeste misto zbyva ... a ten naraznik je fakt supr ale nebavi me porad oddelavat kouli :-D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 dní zpět #17 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: tempra SW - kufr
K ty korozi - mě to přijde, že nejvíc na ní trpí co sem viděl ty v modrostříbrný barvě, těch už sem viděl několik schnilých. Jinak se to s tím pozinkem bude lámat 91-92, protože já mám 92ku a ta je skoro bez koroze, a 91ka z který jsem si bral náký díly byla schnilá festově (i když Tempru schnilou stylem Favorit/Felicia sem ještě neviděl).

Tempra patří do střední třídy, takže by měla odpovídat autům typu Peugeot 405, Mondeo, Passat,... (ale z ty doby, dnešní auta jsou rozměrově a opticky z venku úplně jinde).

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
16 roků 3 dní zpět #18 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: tempra SW - kufr

K ty korozi - mě to přijde, že nejvíc na ní trpí co sem viděl ty v modrostříbrný barvě, těch už sem viděl několik schnilých. Jinak se to s tím pozinkem bude lámat 91-92, protože já mám 92ku a ta je skoro bez koroze, a 91ka z který jsem si bral náký díly byla schnilá festově (i když Tempru schnilou stylem Favorit/Felicia sem ještě neviděl).

Jj, 1992 už by měly být pozinkovaný. Moje 1991 shnila totálně od zadních kol dozadu, lemy, kufr, podběhy, prahy. Nechal jsem jí vyvařit a po třech letech jsem pod ní kouknul znova a byl úplně durch předek - hlavně chycení nárazníku, ale i podlahy pod řidičem, prahy a tak. Nikdy to ale podle mě neprorezne uprostřed plechu, jako se to stává třeba fáčkům, který maj zničeho nic uprostřed dvěří nebo blatníku díru.

Jinak byla tmavě modrá, barva Bleu Lord.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Vygenerováno za 0.268 sekund