jak vyndat sklo 5. dveří?
16 roků 18 hodin zpět #1
od Max-el
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
jak vyndat sklo 5. dveří? vytvořil uživatel Max-el
zkoušel jste někdy někdo vyndat sklo na 5. dveřích? Mám poškozenou tu lištu kolem okna, tak jsem jí vyndal a zjitil jsem, že je poškozené i to těsnění kolem. Jak vyndat sklo a přitom ho nezničit?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 16 hodin zpět #2
od skvelejmira
ahoj
Odpověděl skvelejmira pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
No, je to trochu nasilny, ale ja mel ko dvere, tak jsem dvere rozmlatil a skla mam schovany.
Ale zkusil bych to jako vepredu, strunu z kytary, nebo ocelovy lanko a vyriznout
Ale zkusil bych to jako vepredu, strunu z kytary, nebo ocelovy lanko a vyriznout
ahoj
16 roků 16 hodin zpět #3
od bjukemen
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Odpověděl bjukemen pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
...zkus ho vykopnúť...
...ale nie tak ako piše kolega predomnou,treba ho opatrne vyrezať nejakým vhodne zvolením nastrojom...
...ale nie tak ako piše kolega predomnou,treba ho opatrne vyrezať nejakým vhodne zvolením nastrojom...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
16 roků 16 hodin zpět #4
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
Sežeň pátý dveře i se sklem, co to může stát, prosím tě.
stiglitz.
/////
16 roků 15 hodin zpět #5
od rs
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Odpověděl rs pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
Max-eli jak tady pisou vyrezat.Je jen otazka cim.Struna je asi to nejlepsi.Da se pouzit i E2 ,ale pozor na prsty,takze radsi H1.
Persona non grata.
16 roků 15 hodin zpět #6
od Kůrkyn
Odpověděl Kůrkyn pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
existuje na to přeci spešl struna na řezání - má čtverhraný průřez.
Kdyby se to nepovedlo, tak mám celé dveře gratis.
Kdyby se to nepovedlo, tak mám celé dveře gratis.
16 roků 15 hodin zpět #7
od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
nové schánět nebudu. Potřebuju tyto... mám na nich dolaminované křídlo a to znova dělat nechci. Vykopnout sklo, asi těžko, je hodně dobře přilepené. A s tím vyříznutím nevím. Dveře jsou laminát a nerad bych zaříznul přímo do dvěří.
Nebyla by rada od někoho, kdo už to někdy dělal?
Nebyla by rada od někoho, kdo už to někdy dělal?
16 roků 15 hodin zpět #8
od rs
Persona non grata.
Odpověděl rs pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
No podivej Max-eli ono to lepidlo povoluje teplem.ALE pri nahrivani ti muze prasknou sklo jak se zacne roztahovat.Takze je to prast jak uhod.Jo a somozrejme hodne blbe by se ti nahrivala cela plocha nejednou.
Z druhe strany pokud ti tu nabizi cele dvere tak reseni je i to vytahnout z neho okno a to tve rozbit,ale to je jak poskrabat se levou rukou za pravym uchem.
Ano vim ze struna na rezani okna je 4-hranna,ale prave proto ma jednu nerest a to ze se nekdy zarizne kam nema.To plati prave u plastovych veci coz kufr u Tipa je.Ta kulata z kytary je tenka a timto netrpi pokud se taha smerem na okno tak neuskoci.
Z druhe strany pokud ti tu nabizi cele dvere tak reseni je i to vytahnout z neho okno a to tve rozbit,ale to je jak poskrabat se levou rukou za pravym uchem.
Ano vim ze struna na rezani okna je 4-hranna,ale prave proto ma jednu nerest a to ze se nekdy zarizne kam nema.To plati prave u plastovych veci coz kufr u Tipa je.Ta kulata z kytary je tenka a timto netrpi pokud se taha smerem na okno tak neuskoci.
Persona non grata.
16 roků 15 hodin zpět #9
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
vezmeme si ocelovy drat, dva drevenne koliky... prepichneme tesnenie a prevlecieme drat... navinieme na koliky a pomaly po obvode rezieme.. pisem pomaly a nenasilne, nebo na rohoch to praskne....
16 roků 12 hodin zpět #10
od stiglitz
stiglitz.
/////
Odpověděl stiglitz pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
Měl jsem tu příspěvek, že trocha násilí, ješte není ... - bože kam až ta hysterie dojde..! Musím to napsat! O nic nešlo..!
stiglitz.
/////
16 roků 11 hodin zpět #11
od Max-el
ano, měl jsi tu příspěvek, bohužel se toto fórum postupem času začíná přibližovat ostatním automobilovým klubům. Hlavně často zmiňované Fiat Bravo fórum.
proto jsem také zrušil moderátory, pročítám fórum sám a snažím se, aby tu od teď byly jen příspěvky "k věci" pokud bude někdo chtít diskutovat o něčem jiném, je tu sekce "diskuze o všem".
nejedná se o histerii, v pravidlech je napsáno, že příspěvky nemají být nicneříkající. Samozřejmě že to jestli je příspěvek nicneříkající se dá vyložit všelijak, ale nebudu psát pravidla jako zákon. Za prvé bych to nezvládl a za druhé by ostatní stejně nepochopili význam....
proto jsem také zrušil moderátory, pročítám fórum sám a snažím se, aby tu od teď byly jen příspěvky "k věci" pokud bude někdo chtít diskutovat o něčem jiném, je tu sekce "diskuze o všem".
nejedná se o histerii, v pravidlech je napsáno, že příspěvky nemají být nicneříkající. Samozřejmě že to jestli je příspěvek nicneříkající se dá vyložit všelijak, ale nebudu psát pravidla jako zákon. Za prvé bych to nezvládl a za druhé by ostatní stejně nepochopili význam....
16 roků 4 hodin zpět #12
od TooM-As
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Odpověděl TooM-As pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
Jak píše rs nahřát - skusl bych to dát nad topení třeba přes noc , teplota by mohla stoupnout snad i na 40° což je víc než 20. a pak asi opravdu vyříznout strunou.
(OT- toho bych se maxi nebál , víš že naposled jsme použily špatné "struny")
(OT- toho bych se maxi nebál , víš že naposled jsme použily špatné "struny")
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
16 roků 10 minut zpět #13
od Max-el
ok, dnes roztopím kamna v dílně, dveře dám k nim a uvidíme, buď žárem prasne sklo, nebo se to bude snadněji řezat, večer napíšu, jak jsem dopadl
15 roků 11 měsíců zpět #14
od Max-el
tak už 2 hodiny řežu a mam pouze horní část. Drátem z CO to nešlo, ten se hned přetrhl. Tak jsem začal řezat lankem od přehazovačky. Tím to jede poměrně rychle, ale nemám jak držet dveře tak jezdí po stole. Už jsem 2x zařízl do laminátu z toho jednou to teď nemůžu vyndat.
A ani netuším, jak to potom bude dole, když je tam ten plast kolem stěrače. Jestli se tam teda vůbec dostanu...
A ani netuším, jak to potom bude dole, když je tam ten plast kolem stěrače. Jestli se tam teda vůbec dostanu...
15 roků 11 měsíců zpět #15
od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: jak vyndat sklo 5. dveří?
hlavne nenasilne, nech to nakonec nepraskne.. skus to lanko postriekat wd40 nebo olejom, nech to nema odpor voci gume..
Vygenerováno za 0.490 sekund