vyndání celé ventilace

Více
15 roků 10 měsíců zpět #1 od Charles
vyndání celé ventilace vytvořil uživatel Charles
Zdravim všechny, chci se zeptat, zda už někdo z vás vyndával celý topení komplet a co to obnáší?
Poslední dobou mi tipo strašně mizerně topí. Jen upozorním, že termostat je opět nový (dán 17.12.) a nezlepšilo se, spíš naopak se to zhoršuje, topí to málo a pozdě, vlažit trošku více pociťuji až když má motor přes 60° :? A to jsem loni měl v autě krásný toplo už po ujetí 4km. Dneska ujedu 10km a teprve to hřeje, jako že by se dalo v tom vydržet :evil:
Jenda mi poradil, že asi nezavírají klapky. Je fakt, že má asi pravdu, protože na nohy mi to fouká vlastně pořád, sice méně když to mám nahoru, ale i tak si myslim, že hodně. Na čelní sklo to taky trošku fouká pořád :? tak co s tím :?: vydělat to ven a promáznout, kde se to hýbe? Nebo co za fígle na to funguje? dík ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #2 od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: vyndání celé ventilace
no vyndat cely topeni ven je porod musis povolit srouby co sou na nosnikach mit sundany vrsek od palubovky a pak taky stredovej tunel-jak je tam rucka a radicka ... vyndavali sme to z tempry a byl to porod primo :-\ a jeste horsi musi byt to dostat zpatky a az si budes myslet ze to uz nikde nemuze drzet tak to drzi na dvou hadickach co vedou do motoru a to italsti konstrukteri u ty tempry mely jeste svorky sroubem dolu takze nesly povolit :-D (mozna se otocily behem let ale neverim tomu ty byly total na fest zatazeny)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.265 sekund