vyndání celé ventilace
15 roků 10 měsíců zpět #1
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
vyndání celé ventilace vytvořil uživatel Charles
Zdravim všechny, chci se zeptat, zda už někdo z vás vyndával celý topení komplet a co to obnáší?
Poslední dobou mi tipo strašně mizerně topí. Jen upozorním, že termostat je opět nový (dán 17.12.) a nezlepšilo se, spíš naopak se to zhoršuje, topí to málo a pozdě, vlažit trošku více pociťuji až když má motor přes 60° A to jsem loni měl v autě krásný toplo už po ujetí 4km. Dneska ujedu 10km a teprve to hřeje, jako že by se dalo v tom vydržet
Jenda mi poradil, že asi nezavírají klapky. Je fakt, že má asi pravdu, protože na nohy mi to fouká vlastně pořád, sice méně když to mám nahoru, ale i tak si myslim, že hodně. Na čelní sklo to taky trošku fouká pořád tak co s tím : vydělat to ven a promáznout, kde se to hýbe? Nebo co za fígle na to funguje? dík
Poslední dobou mi tipo strašně mizerně topí. Jen upozorním, že termostat je opět nový (dán 17.12.) a nezlepšilo se, spíš naopak se to zhoršuje, topí to málo a pozdě, vlažit trošku více pociťuji až když má motor přes 60° A to jsem loni měl v autě krásný toplo už po ujetí 4km. Dneska ujedu 10km a teprve to hřeje, jako že by se dalo v tom vydržet
Jenda mi poradil, že asi nezavírají klapky. Je fakt, že má asi pravdu, protože na nohy mi to fouká vlastně pořád, sice méně když to mám nahoru, ale i tak si myslim, že hodně. Na čelní sklo to taky trošku fouká pořád tak co s tím : vydělat to ven a promáznout, kde se to hýbe? Nebo co za fígle na to funguje? dík
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 10 měsíců zpět #2
od S3m8a
Odpověděl S3m8a pro téma Re: vyndání celé ventilace
no vyndat cely topeni ven je porod musis povolit srouby co sou na nosnikach mit sundany vrsek od palubovky a pak taky stredovej tunel-jak je tam rucka a radicka ... vyndavali sme to z tempry a byl to porod primo :-\ a jeste horsi musi byt to dostat zpatky a az si budes myslet ze to uz nikde nemuze drzet tak to drzi na dvou hadickach co vedou do motoru a to italsti konstrukteri u ty tempry mely jeste svorky sroubem dolu takze nesly povolit (mozna se otocily behem let ale neverim tomu ty byly total na fest zatazeny)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.265 sekund