filter v kurení

Více
15 roků 10 měsíců zpět #1 od joki
filter v kurení vytvořil uživatel joki
Neviete niekto kam patrí filter do kúrenia. Má to rozmer asi 30x10.Azostalo mi to po rozobratí dvoch fiatov tipo a zložení jedneho.Robil som to v lete a kedže som pri skladaní zabudol s kadial som ho vytiahol,jednoducho som ho tam nedal.Teraz v zime ked sa mi rosia okná z vnútra myslím že to bola asi chyba.Badal som aj nad tým druhým vymontovaným kúrením ale neprišiel som na to odkial ten filter pochadza.V mudrej knihe na strane okolo200 je nakreslené kurenie ale tiež som nezistil od kial je ten filter.Za pomoc dík

jj

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #2 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: filter v kurení
Kabinovy filtr patri pod ten plastovy kryt pod celnim sklem. Sundej sterace, ten kryt a na miste spolujezdce pod oknem ten filtr je. Je na miste diry pro ventilator..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od joki
Odpověděl joki pro téma Re: filter v kurení
Práve že tam som pozeral a nejako mi to tam nepasovalo.Tá diera v ktorej je ventilator je kruhová a filter je obdlžnik.Neviem chýba mi nejaký medzikus?

jj

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: filter v kurení
Mam taky pocit ze tam je taky obdlznikovy plast ktory ti asi chyba a k nemu ide ten filter.Mal som to asi pred 2 mesiacmi rozobrate a aj ja som tam zabudol dat ten plast tak som to rozoberal 2 krat.Mas pravdu ten otvor je kruhovy,potom tam ide ten obdlznikovy plast s filtrom a potom ten vrch s ostrekovacmi.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Vygenerováno za 0.188 sekund