pásky pod nádrží

Více
15 roků 9 měsíců zpět #1 od michal_tipar
pásky pod nádrží vytvořil uživatel michal_tipar
Nenapdá někoho jak by se dal povolit šroub co drží pásky od nádrže a vlastní nádrž? Jsou tam tři, ty co drží napevno v kastli povolit jsou ale ten jeden co je v konzolce na pravé straně vzadu nejde za boha povolit, lil sem na to litry penetračních přípravků a nic... Klasická pomoc - ohřátí plamenem - nejde kvůli plastové nádrži použít. :? když se na to pověsím tak se kroutí celá konzole, a tu bych nerad utrhnul!!! :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #2 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: pásky pod nádrží
je to ten vpravo

http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1Q_EsA
z dovolením sem si půjčil cizí obrázek, protože sem si na to při jeho prohlížení vzpomněl :D

V létě mi totiž jeden pásek prasknul a výměna se trochu zadřela na šroubu...

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: pásky pod nádrží
a ten šroub nejde protočit? na jednom tipu taky jsem nevěděl proč nejde shodit nádrž a on to někdo opravil tak, že tam byla matka a ta se protočila, ale mě o to nešlo, tak jsem to zapřel a šroub nakonec ukroutil...pokud bys to taky utrhnul, tak by se tam dal později dát těší šroub a ten starý odvrtat

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: pásky pod nádrží
já ho odvrtal nïc jiného mi nešlo

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
15 roků 9 měsíců zpět #5 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: pásky pod nádrží
já za něj zabral, až jsem ho ukroutil, sundal jsem nádrž dolů, na šroub navařil jinej šroub a tím jsem ho vyšrouboval

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
15 roků 9 měsíců zpět #6 od logostarr
Odpověděl logostarr pro téma Re: pásky pod nádrží
skús skrutku nahriať elektrickou teplovzdušnou pištolou, ja som s ňou nahrieval odvzdušňovák na brzdách a povolil, ak sa bojíš benzínu, odpoj hadičku na spodku nádrže, vyprázdni ju , nechaj odvetrať a tak skús nahrievať.

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Více
15 roků 9 měsíců zpět #7 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: pásky pod nádrží
se ani nebojím tak benzínu jako zdeformování plastové nádrže, plastu teplota nad cca 120°C nedělá vůbec dobře...

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: pásky pod nádrží
mám už druhou tempru a podobný problém jsem měl a mám jaku prvního tak u druhého auta, když mi prasknul první pruh z důvodu prorezivění, snažil jsem se to opravit, ale pak jsem zjiztil že i bez těch pásků se dá jezdit i projít stk-káčkou, akorát je to malinko nepříjemný zvuk v autě když to dře po zemi za jízdy,... ( na druhou stranu zase máte zadara antistatik ) :)

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Vygenerováno za 0.077 sekund