jak rozebrat zamek od kufru?
- fiattipo1990
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 8 měsíců zpět #1
od fiattipo1990
jak rozebrat zamek od kufru? vytvořil uživatel fiattipo1990
zdravim.
nejde mi otevrit kufr. klic do zamku sice strcit jde, ale nejde s nim vubec otocit.
nevite nekdo, jestli jde zamek nejak vymontovat, kdyz kufr je jeste zavrenej?
o vikendu budu mit trochu casu, tak bych se chtel pokusit neco s tim udelat.
diky.
nejde mi otevrit kufr. klic do zamku sice strcit jde, ale nejde s nim vubec otocit.
nevite nekdo, jestli jde zamek nejak vymontovat, kdyz kufr je jeste zavrenej?
o vikendu budu mit trochu casu, tak bych se chtel pokusit neco s tim udelat.
diky.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 8 měsíců zpět #2
od JiFi
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Odpověděl JiFi pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
jako jednu z moznosti bych udelal to, ze bych vlezl do kufru skrze auto, to znamena sklopit zadni sedacky a vlezt tam, tam pak odmontovat takovy plastovy kryt na dverich od kufru, po nim naleznes cely system zamku a tahel, a s tim si uz nejak poradis.. kompletni navod davat nechci, nevim, kdo jsi ani jake mas umysly...
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
15 roků 8 měsíců zpět #3
od Funman
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Odpověděl Funman pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
Ahoj, no bohužel Tě nepotěším. Aby jsi mohl zdemontovat ten zámek, tak musíš kufr prvně otevřít. Je totiž zevnitř zakrytý plastem, který se vytahuje směrem dovnitř a je přišroubovaný i úplně dole v místě, kde se dveře zacvakávají do karoserie.
Jinak tady máš potom návod na opravu toho zámku:
www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=86
Přeji Ti, ať se ti to podaří...
Jinak tady máš potom návod na opravu toho zámku:
www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=86
Přeji Ti, ať se ti to podaří...
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
15 roků 8 měsíců zpět #4
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
Chlapi, otevíral jsem to několikrát, když mi ten zámek zlobil....jde to otevřít i když je kufr zabouchlej, ale musíš zalízt do kufru. Pak normálně po stranách krytu odděláš ty plastový cvočky, vyšroubuješ dva šrouby co drží ten kryt ve prostřed (drží zámek) a dekl trochu odklopíš, pak tam sáhneš a zatáhneš za plastové táhlo od zámku, které ovládá západku dole. VOILÁ, kufr otevřen
Jo a návod jsem psal já, tak kdyby jsi se chtěl na něco zeptat, klidně se ptej
Jo a návod jsem psal já, tak kdyby jsi se chtěl na něco zeptat, klidně se ptej
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
15 roků 8 měsíců zpět #5
od Funman
Robert
Odpověděl Funman pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
Nazdar Charlesi, tohle mě vůbec nenapadlo. Už mi to hold dneska při pátku moc nemyslí. Ještě že je před náma ten víkend.
Robert
15 roků 8 měsíců zpět #6
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
Jo, je to jak píše Charles. Já to měl zarezlý, a kufr obstarává už pouze centrál, zámek je vysypanej. Takže v místě co byl klíček, je teď černá plastová zátka, a docela se mi to povedlo, vypadá jako originál. Kufr zamkneš i odemkneš zevnitř, dělal jsem to tak, když jsem spravoval centrál.
No jo, víkend... :beer:
No jo, víkend... :beer:
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
- fiattipo1990
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 8 měsíců zpět #7
od fiattipo1990
Odpověděl fiattipo1990 pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
diky chlapi za rady. dam po vikendu vedet, jak jsem dopadl.
vikendu zdar :beer:
:listi:
vikendu zdar :beer:
:listi:
- fiattipo1990
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 8 měsíců zpět #8
od fiattipo1990
Odpověděl fiattipo1990 pro téma Re: jak rozebrat zamek od kufru?
Tak, oprava se povedla. Slo to uplne v pohode rozebrat, kdyz jsem, jak jste radili, zalezl do kufru.
Zjistil jsem, ze 'vlozka' zamku byla uplne nehybna. Trochu jsem ji nastrikal wd40-kou a vse zas funguje, jak ma. Klicem predtim neslo vubec otocit. Ted je to v pohode.
Jinak jsem se jeste zbavil takoveho toho plastu na konci, protoze branil v tom, aby pruzinka vracela zamek do puvodni polohy. Ted jiz funguje vsechno jako nove
Jeste jednou diky za rady.
Zjistil jsem, ze 'vlozka' zamku byla uplne nehybna. Trochu jsem ji nastrikal wd40-kou a vse zas funguje, jak ma. Klicem predtim neslo vubec otocit. Ted je to v pohode.
Jinak jsem se jeste zbavil takoveho toho plastu na konci, protoze branil v tom, aby pruzinka vracela zamek do puvodni polohy. Ted jiz funguje vsechno jako nove
Jeste jednou diky za rady.
Vygenerováno za 0.060 sekund