tlumící hmota

Více
15 roků 7 měsíců zpět #16 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: tlumící hmota
jak se to jmenuje nevím,ale řek bych že se do toho balí trubky aby v nich nezamrzala voda

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #17 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: tlumící hmota
to co máš na fotce je skutečně molitan (nebo pokud chceš tak polyuretan) je to izolace tepelná nabo ještě spíš se ta slabá používá jako podlaminování potahových látek třeba na autopotahy. Pokud chceš odhlučnit, tak bych šel do tlumících materiálů na repráky, trochu to připomíná asfaltovou IPU. Mirelon není špatná věc ale nemá moc protihlukový vlastnosti je to čistě tepelná izolace a pod podlahu se to dává aby neklapaly desku po podlaze. Nedrží vůbec tvar, budeš to muset lepit. A je poměrně slabá, 3 nebo 4 mm.
Lepidlem ve spreji to přilepit a je to, ale nevím jestli z toho budeš nadšenej..

Více
15 roků 7 měsíců zpět #18 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: tlumící hmota
Obouchej si auto platy od vajíček a máš vymalováno :lol:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
15 roků 7 měsíců zpět #19 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: tlumící hmota
Já bych tím nejradši nahradil tu blbou vatu, kterou mám plesnivou, potrhanou na několik kusů a ta vrchni černá hmota z ní opadává jak listí na podzim. Takže proto to řešim. Asi použiju molitan a bude pokoj :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.107 sekund