Zadní stěrač
15 roků 6 měsíců zpět #1
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Zadní stěrač vytvořil uživatel Brda
Poraďte mi někdo jak sundat zadní stěrač abych ho nezničil.Potřeboval bych vyndat motorek s převodovkou a nemůžu stáhnout(lehce ani páčením)zadní stěrač.Trápil jsem se s tím hodinu a nic,nevím jakým způsobem je nasazený a plastová krytka nejde sundat...Na bývalém autě byl nasazený na tisícihranu a stačilo zakvedlat a byl dole...Předem díky za radu...
fiat tipo 1.9 td
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 6 měsíců zpět #2
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Odpověděl majster pro téma Re: Zadní stěrač
tu to je rovnake, je to kuzel s vrubkovanim, mas tam hrdzu preto to ide z tuha, skus wd a jemne poklepat z boku.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Méně
Více
15 roků 6 měsíců zpět #3
od scherer012
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Zadní stěrač
alebo potom hrubá sila, prípadne kladivko
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
15 roků 6 měsíců zpět #4
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Odpověděl Brda pro téma Re: Zadní stěrač
Už to mám vyřešené,plastovou krytku majitel přede mnou přilepil lepidlem a tu se mi povedlo odpáčit a na osičku s matičkou jsem nalil brzdovku,nechal působit a povedlo se mi ramínko srazit poklepáváním...
fiat tipo 1.9 td
15 roků 6 měsíců zpět #5
od ska8er
FIAT TIPO 2.0 16V SEDICIVALVOLE 107KW
FIAT TIPO 1.4 51KW
Odpověděl ska8er pro téma Re: Zadní stěrač
ja som stierac aj s motorcekom a prevodovkou odstranil uplne. znizila sa tym vaha celych 5tych dvery a teraz nemam problem s nimi prudko buchnut.
a pri 1,2 kw subwoofri v kufri ten stierac nema absolutne ziadny vyznam, iba hrkoce!!!
odporucam odstranit!!!
a pri 1,2 kw subwoofri v kufri ten stierac nema absolutne ziadny vyznam, iba hrkoce!!!
odporucam odstranit!!!
FIAT TIPO 1.4 51KW
15 roků 6 měsíců zpět #6
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Když jsi motorek se stěračem odstranil,čím si zacpal tu díru?Přemýšlím že ho taky odmontuju,protože mám v zadních dveřích někde kraťas,pořád to pálí pojistky i když mám konektor odpojený od motorku...
fiat tipo 1.9 td
15 roků 6 měsíců zpět #7
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Zadní stěrač
s největší pravděpodobností máš přelámaný kabely v průchodce do dveří a to ti dělá skrat....oprav to a bude to v pořádku.
Já nevim no, ale mě teda motorek nijak nedrnčí, protože je uloženej v gumových silentech a nevyndal bych ho, používám ho pořád za deště nebo i za mokra, protože ta voda jak se víří za autem sedá na sklo a pak není nic vidět.
Já nevim no, ale mě teda motorek nijak nedrnčí, protože je uloženej v gumových silentech a nevyndal bych ho, používám ho pořád za deště nebo i za mokra, protože ta voda jak se víří za autem sedá na sklo a pak není nic vidět.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
15 roků 6 měsíců zpět #8
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Asi bude někde seklý drát,ale nevím jak se do toho svazku v průchodce do dveří dostanu a ta gumová manžeta v průchodce je úplně rozpadená a jak na ni šáhnu úplně se rozsype a druhou nemám a ani nevím jak bych přes ní znovu protahoval ten svazek drátů...večer se na to mrknu.
fiat tipo 1.9 td
Méně
Více
15 roků 6 měsíců zpět #9
od Michael!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: Zadní stěrač
přesně jak píše Charles já ybch to také nesundal to je přeci moc dobrá věc zadní sterač já ho taky mooc používám!!!...ale tu gumu jak píšeš že nemáš,ona nemusí být až tak úplně stejná bych tam dal něco podobného třeba z duše na 2x nebo prostě bych improvizoval!!!...určo to jde opravit!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
15 roků 6 měsíců zpět #10
od ska8er
FIAT TIPO 1.4 51KW
Odpověděl ska8er pro téma Re: Zadní stěrač
zapchal som to prichytkou ako je vnutri na stropnom tapacire pri 5dverach. Trochu zarezal a trochu silikonu , a na sklo som si nalepil veliku nalepku MAGNAT.
rozhodni sa ako chces. ja som ten stierac pouzil raz do roka a ked tam nieje tak mi vobec nechyba.
ale ak sa rozhodnes robit tie kable
taqk nadpoj dostatocne dlhy kus aby jedna spajana strana bola az vo vnutri kufrovych dvery a druha az vnutri v aute. spojku sprav klasicky zaletuj kablik a navlec na to zmrstovacku a zatav!!! ziadnu izolepu ale smrasťovačku
rozhodni sa ako chces. ja som ten stierac pouzil raz do roka a ked tam nieje tak mi vobec nechyba.
ale ak sa rozhodnes robit tie kable
taqk nadpoj dostatocne dlhy kus aby jedna spajana strana bola az vo vnutri kufrovych dvery a druha az vnutri v aute. spojku sprav klasicky zaletuj kablik a navlec na to zmrstovacku a zatav!!! ziadnu izolepu ale smrasťovačku
FIAT TIPO 1.4 51KW
15 roků 6 měsíců zpět #11
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Dnes jsem vytahal káble ze zadních dveří promakal a žádný nebyl seklý.Rozdělal jsem je od sebe,aby se nemohly zkratovat,dal novou pojistku a jak otočím klíčem,aniž bych zapl páčkou stěrače,pojistka se hned přepálí,už asi desátá(konektor od motorku je odpojený).Doufám že na tu pojistku není napojené i něco jiné a já zbytečně kontroluji káble v zadních dveřích.Nemůže to být seklé relé nebo něco u pojistek?Všem děkuji za rady...
fiat tipo 1.9 td
15 roků 6 měsíců zpět #12
od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Zadní stěrač
Samozřejmě je to možné, že to dělá něco jiného. Podívej se na schema, co za obvody je napojené na tu danou pojistku, která praská. Nebo vyzkoušej, co ti v autě nejde (nějaké osvětlení, ventilátor atd.).
Vygenerováno za 0.442 sekund