Tempra 1.6 i.e. ručička benzínu,stále na dně=D
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
natankuj do plna a uvidíš sám..
jinak pokud se ti nechce do opravy nebo někde zůstat viset, tak si hlídej km a průběžně tankuj..
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ewtopic&p=101319
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
tak ale pokazit tym nic nemozes karlos len tomu autu pomozes ak chces mat istotu ze ti rucicka ukazuje tak ked vyberes konnektor od nadrze a spojis niakym dratem obidve dierky v konnektore tak pri zopnutom kluci by ti malo ukazat plnu nadrz ak sa nemylim . alebo ak ne tak TUBUS od nadrze vybrat vycistit dnes sa idem do toho pustit lebo ako zatial som nemal problem s presnostou ukazovania nadrze ale nic tym nepokazim a navod tu mas na stranke ako vybrat a vycistit ten TUBUS nadrze .
tak jsem to rozdělal,a vytáhl jsem takovo jak kdyby trubku,a v tom byl asi ten plovak bo co,ale nerozdělával jsem to,když jsem stím hrkal tak ručička lítala navrch dolu,když jsem to otočil vzhuru nohama,tak byla plna,tak mam asi rezervu snad 30litru=D,pač ted tam mam nejak 25litru,a je to pod nulou,neni možný že by se ten benzin nekde v nádrži sekl?=Dbo tak ja nevim jsem z teho magor,když mě došel benal v golfu,tak jsem kupil za 300 a měl jsem to neco kousek nad rezervou=D,tak nevim nechápu to..=D,jo a když jsem se podival do nádrže,tak tam byl jen takovej čtverec,kde byl benzin a tam je to čerpadlo a ten plovák,jinak okolo nic možná jo ale nic jsem neviděl..=D,že bych na té pumpě zaplatil za benal,a nic neteklo?=D=D
na spodku toho tubusu je taka sruba snou sa to nastavuje sa mi zda
jaja všim jsem si teho,ale jak to mam naštelovat?=D,když dam prazdnou tak nastavim prázdnou,když dam plnou tak to bude ukazovat plnou,jedně skusit nejakej jinej dobrej,a podle teho to nastavit,bo jinak nevim..,kamoš ma tipo na díly,tak to třeba pujde
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Sme na tom stejně,mě svítí rezerva,tak ujedu ještě asi 50-70Km,dotankuju do plné a natankuju třeba jen 33 litrů.Jinak podle palivoměru sem na nádrž ujel necelejch 500Km.Ale ve zkutečnosti bych měl ujet nějakejch 670Km.
ja ja taky to už dělám podle kilometru no,co mi zbývá=D,dávám o 50km rači mín,ještě když stojim ve městě atd...snad to pude,než to spravím=D