Přidřené stahování okýnka
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
zdus to vydolovat ven vyčistit celé to vedení i s převodovkou,namazat a snad to ješě chvíli bude fungovat
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Takže - neměl by to někdo v dobrém stavu?
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
Tipo 1,4 AGT karburátor 1991
Tipo 1,4 i.e. SX 1992 (39.000km)
v tomto případě,konkor odkape,vyschne,a zapráší se to,pak to je jak brusná pasta a urychlíš tím jeho konec..to chce jen promazat a podle mých zkušeností to bude OK. možná by prospělo zkontrolovat ložiska motorklu apod. Já jsem jednou rozchodil takovýhle stahování jen nastříkáním konkoru a půl hodinovým periodickým stahováním a vytahováním
je dobré to celé kompletně,jak již sem psal vyčistit v benzínu a namazat vazelínou ,zkontrolovat ložiska a i uhlíky v motorku kdyš už to je rozebraný tak komplet všechno,alespon člověk ví na čem je..
pak dopískalo a při zabrždění šlo celé sklo dopředu pod zrcátko,
zvedací mechanizmus jsem měl OK ale u středového sloupku v horní části okna bylo poškozené to plastové vodítko
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Stáhnul sem okno asi do půlky.Vyndal jsem cely mechanizmus ven ze dveří a rozebral sem motorek. Jen si musíte dát bacha aby hřídelka co stahuje okno byla dlouhá aby vám nevypadali kuličky.V motorku jsou uhlíky a rotor a tepelná pojistka. je nutné vyčistit drážky mezi ploškami kde běhají uhlíky.Vodiví prach který je v drážkách spojuje všechna vinutí v jedno a mají velký odběr proto tepelná pojistka vypadává. Pak vše funguje. Ted by mi to div neucvaklo prsty. To samé je ve startéru když se hřejou kabely a nechce startovat nebo startuje pomalu.
- jumbo
- jumbo
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Díky za rady. A když mi to přijdeš udělat, dostaneš ode mne 3 eura hanácké.
udělat? To by se mi vyplatilo čoveče takovou dálku jet.
Funguje mi pomaleji okno u řidiče a občas musím 3x zmáčknout cuplík, páč se v cestě nahoru zasekává .. je to tedy motorkem, který stačí pročistit?
Přešně tak. Tohle mi začalo dělat a vyčistil sem motůrek. Jo a vyčistil sem i kontakty uvnitř té ochrany v motorku smirkem. Taková malá krabička uvnitř motorku. A funguje skvěle.