-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
VYSVETLIVKY NA KONTROLKY NA DIGI PALUBOVKE
15 roků 4 měsíců zpět #1
od Tunco
Veľmi Vás prosím, nemáte niekto v manuáli vysvetlenie,čo ktorá kontrolka znamená, ale prosím na fiat tipo digi....počas jazdy my svieti jedna kotrolka z odseku elektronic check,ale neviem čo to znamena,možte mi pomocť?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 4 měsíců zpět #2
od vilímek petr
15 roků 4 měsíců zpět #3
od Tunco
Dakujem veľmi pekne, toto som potreboval....ale má to ešte jeden problem,ja nemčinu neovladam:(....skor angličtinu ako nemčinu,ale v českom preklade sa toto asi nenájde,však?....
15 roků 4 měsíců zpět #4
od vilímek petr
No tak to netuším jestli je to v jiném jazyce,ale napiš jaká je to kontrolka a snad ti poradíme.
15 roků 4 měsíců zpět #5
od Tunco
Kedže sa mi nepodarilo sem vložiť obrázok,tak vám ju opíšem. Je to kontrolka v strede medzi dvoma nápismi stop,jej čiara smeruje do stredu zadnej časti auta. V tom označení je to kontrolka pod písmenom m.
V tom nemeckom vysvetlení je to kontrolka pod nadpisom kennzeichenbeluchtung.
Vdaka za pomoc
15 roků 4 měsíců zpět #6
od vilímek petr
To je osvětlení spz.Bud žárovky v tahu nebo kontakt nebo kostra.
15 roků 4 měsíců zpět #7
od Tunco
Naozaj som veľmi vdačný, ja som sa bál že to môže byť niečo závažnejšie,našťastie je to taká maličkosť.
Som ti vdačny
15 roků 4 měsíců zpět #8
od robo22000077
serus.ja mam tiez digi.ta kontrolka je osvetlenie spz-tky,skontroluj si ziarovky na spz
15 roků 3 měsíců zpět #9
od Tunco
zaujímave je,že osvetlenie na spz svieti...a ta kontrolka sa mi vždy po čase vypne....
15 roků 3 měsíců zpět #10
od Předseda
zaujímave je,že osvetlenie na spz svieti...a ta kontrolka sa mi vždy po čase vypne....
Může to dělat i když tam dáš jinou žárovku, než tam má být (třeba slabší), nebo když to špatně kostří.
14 roků 3 týdnů zpět #11
od Lujgi320
caukuo mam ties digitalnu pristrojovku a svieti mi jedna kontrolka pri tom auticku su tak pod sebov 3 kontrolki a mne svieti ta prva sustavne co to znamena ona vizera tak jak neaka palicka z kvapkou podnou nevie niekto co to znamena respektíve co je to za problem? a ci sa moze nieco stat ja tak jazdim anic zatial tak dufam ze nic sa nestane!!!
14 roků 3 týdnů zpět #12
od jumbo
Myslím že jsou to vstřiky.
14 roků 3 týdnů zpět #13
od Lujgi320
hovoris ze myslis ze su to vstreky hmmm ja mam 1,6 benzin tempru a tam je jeden vstrek a ide bez problemu aspon podla toho ze chodim na aute bez problemu aspon neregistrujem!!!
14 roků 3 týdnů zpět #14
od jumbo
14 roků 3 týdnů zpět #15
od Lujgi320
ta kontrolka sustavne svieti asi raz za cas zhasne alebo jemne zacne svietit ale to len na chvilu!!!a potom zas svieti sustavne. ano na aute mi kolisu otacky!!!
uz som pozeral ze oco ide ale neviem prist nato!!!
-
Fórum
-
Technické fórum
-
ELEKTRO INSTALACE
-
Vygenerováno za 1.562 sekund