naklápění paraboly reflektoru páčkou nefunguje
15 roků 3 měsíců zpět #1
od petra
smrkovsky
naklápění paraboly reflektoru páčkou nefunguje vytvořil uživatel petra
Prosím, poraďte jak opravit naklápění paraboly páčkou nahoře na reflektoru.
smrkovsky
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- vilímek petr
15 roků 3 měsíců zpět #2
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: naklápění paraboly reflektoru páčkou nefunguje
Tak to by mě taky zajímalo,nejde mi levé světlo.
15 roků 3 měsíců zpět #3
od command
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Odpověděl command pro téma Re: naklápění paraboly reflektoru páčkou nefunguje
Ja som normalne rozobral cele svetlo opravil resp nasadil tie tiahla na cap ktory sluzi na natacanie a naspat zlozil a je to hotove nic zloziteho praca tak na 10-15 min ked je svetlo vonku
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
15 roků 3 měsíců zpět #4
od petra
smrkovsky
Odpověděl petra pro téma Re: naklápění paraboly reflektoru páčkou nefunguje
Omlouvám se,ale asi nejsem momentálně v obraze.Myslíte vymontovat ty dvě kostky, jedna se seřizovacím šroubem a druhá se šroubem a páčkou na naklápění paraboly při změně zatížení vozidla. Pokoušel jsem je nějak vyndat,ale bál jsem se že je utrhnu. Nešlo mi to.Máte na to jiný způsob
smrkovsky
15 roků 3 měsíců zpět #5
od command
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Odpověděl command pro téma Re: naklápění paraboly reflektoru páčkou nefunguje
No pokial si dobre pamatam tak daju sa len obycajne vysrobovat tie sroby (aj s tou packou)ale to nic neriesi(takze ich netreba ani davat dole). Ja som normalne rozobral svetlo tak ze som dal dole na bokoch take pliesky ktore drzia predne sklo svetla a potom som opatrne rozpojil predne sklo svetla od tej umelej casti drzi to nejake lepidlo nieco medzi silikonom a tvrdou hmotou. Potom vo vnutri svetla je parabola pripojena k telu svetla na capoch ktore sa neviem ako proste utrhnu alebo odpoja(v mojom pripade to bolo odtrhnutie capu od paroboly je to na srob tak som to len zalepil napevno) samozrejme treba davat pozor aby sa neodtrhol aj druhy cap pri oddelovani paroboly od tela svetla, mam taky pocit ze parabola drzi na dvoch capoch jeden sluzi na vyskove nastavenie a druhy na smerove nastavenie. Potom uz len zlozit a malo by byt OK. Nie je to az take zlozite len pri zlozeni by trebalo spojit sklo svetla s telom silikonom aby nezatekala do svetla voda, pretoze potom by sa rychlo vypalila parabola. Dufam ze som aspon trochu pomohol. Inak teraz pojdem nieco na aute robit tak mozem pofotit a zajtra to sem hodim. Inak mam starsi model svetiel ale myslim si ze nove by maly mat podobny system.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Vygenerováno za 0.308 sekund