Při zapnutí světel se rozsvítí i blinkry...

Více
15 roků 3 měsíců zpět #1 od Zemca
Stává se i opačná situace, kdy rozsvítím výstražná a blikají i světla. V páčce ani světlech jsem chybu nenašel, kostry také ok. Chyba se objevila zničehonic po projetí několika nerovností, přejetí silnice dlážděné kostkami a tramvajové trati. Poraďte prosím čím to může být. :cry:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #2 od Pumpa
si si isty ze kostry su v poriadku vsetky si presiel ???? tu pod baterkou , potom jedna je za pravym prednym svetlom a potom ta hlavna co je ukostrena na startery.Pripadne nemas nahodou dodatocne robene koncove konektory na ziarovky ? mozno sa ti +- kable dotykaju a sem tam ti to blbne .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
15 roků 3 měsíců zpět #3 od Zemca

si si isty ze kostry su v poriadku vsetky si presiel ???? tu pod baterkou , potom jedna je za pravym prednym svetlom a potom ta hlavna co je ukostrena na startery.Pripadne nemas nahodou dodatocne robene koncove konektory na ziarovky ? mozno sa ti +- kable dotykaju a sem tam ti to blbne .

to už mě napadlo taky, zda se někde u světel nedotýkají dráty, nebo ty plíšky vevnitř v zadních svítilnách, ale to je vše ok, všechny kostry jsem kontroloval a nic, včera jsem ještě zjistil, že se mi roztavil ten oranžovej vniřek pravýho předního blinkru.. tzn. že problém je pravděpodobně vpravo
napadlo mě ještě sundat přístrojovku a podívat se do té změti pod ní, ale ten mrdník co tam je mi nějak nesouhlasí se schématem a celejch 250 zaizolovanejch drátů, který nikam nevedli a šly ven mluví za vše..

Více
15 roků 3 měsíců zpět #4 od Pumpa
mal som podobny problem tak som sa zbavil tych starych plastov co drzia tie nasuvacie konektory (iste ze vsetky boli soxidovane ) na ziarovky dal som nove vsetko komplet aj tie pliesky vsetko medene a od vtedy nemam najmensi problem . a vymenil som aj tie ktore su dobre a uz aj celkovo svetla mi lepsie bezia pri starych konektoroch som vzdy mal problem s kontaktom proste ked som presiel dierov nerovnostou vzdy mi prebliklo svetlo teraz vsetko krasne sedi ako a spokojnost.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #5 od Zemca

mal som podobny problem tak som sa zbavil tych starych plastov co drzia tie nasuvacie konektory (iste ze vsetky boli soxidovane ) na ziarovky dal som nove vsetko komplet aj tie pliesky vsetko medene a od vtedy nemam najmensi problem . a vymenil som aj tie ktore su dobre a uz aj celkovo svetla mi lepsie bezia pri starych konektoroch som vzdy mal problem s kontaktom proste ked som presiel dierov nerovnostou vzdy mi prebliklo svetlo teraz vsetko krasne sedi ako a spokojnost.

mám celé zadní světlomety nové asi 14dní, odpojil jsem je, odpojil jsem páčku na světla, ale když zmáčknu tu mrchu na volantu, kontrolka světel bliká a blikají i přední světla + blinkry, napadá mě jestli to nedělá ten vypínač...

Více
15 roků 3 měsíců zpět #6 od Pumpa
myslis kontrolku svetiel na ELECTRONIC CHCEK panely ???

Více
15 roků 3 měsíců zpět #7 od Zemca

myslis kontrolku svetiel na ELECTRONIC CHCEK panely ???

ano tu

Více
15 roků 2 měsíců zpět #8 od Zemca
Tak závada je odtsraněna, výměna pojistkovnice + 2x kabel...

Vygenerováno za 0.393 sekund