Při zapnutí světel se rozsvítí i blinkry...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR
si si isty ze kostry su v poriadku vsetky si presiel ???? tu pod baterkou , potom jedna je za pravym prednym svetlom a potom ta hlavna co je ukostrena na startery.Pripadne nemas nahodou dodatocne robene koncove konektory na ziarovky ? mozno sa ti +- kable dotykaju a sem tam ti to blbne .
to už mě napadlo taky, zda se někde u světel nedotýkají dráty, nebo ty plíšky vevnitř v zadních svítilnách, ale to je vše ok, všechny kostry jsem kontroloval a nic, včera jsem ještě zjistil, že se mi roztavil ten oranžovej vniřek pravýho předního blinkru.. tzn. že problém je pravděpodobně vpravo
napadlo mě ještě sundat přístrojovku a podívat se do té změti pod ní, ale ten mrdník co tam je mi nějak nesouhlasí se schématem a celejch 250 zaizolovanejch drátů, který nikam nevedli a šly ven mluví za vše..
mal som podobny problem tak som sa zbavil tych starych plastov co drzia tie nasuvacie konektory (iste ze vsetky boli soxidovane ) na ziarovky dal som nove vsetko komplet aj tie pliesky vsetko medene a od vtedy nemam najmensi problem . a vymenil som aj tie ktore su dobre a uz aj celkovo svetla mi lepsie bezia pri starych konektoroch som vzdy mal problem s kontaktom proste ked som presiel dierov nerovnostou vzdy mi prebliklo svetlo teraz vsetko krasne sedi ako a spokojnost.
mám celé zadní světlomety nové asi 14dní, odpojil jsem je, odpojil jsem páčku na světla, ale když zmáčknu tu mrchu na volantu, kontrolka světel bliká a blikají i přední světla + blinkry, napadá mě jestli to nedělá ten vypínač...
myslis kontrolku svetiel na ELECTRONIC CHCEK panely ???
ano tu