HID H4 XENON 100 W

Více
15 roků 2 měsíců zpět #1 od vratislavpavlicek
Vsechny vas tady zdravim.Ma nekdo zkusenosti s temi to zarovkami?jedna se o HID H4 XENON 100/90 WATU.Je potreba nejaka uprava elektroinstalace?a nebo to utahne?Mam tipo 1,9 td 66kw.jinak suprr forum.DIKY :)

Fiat Tipo 1.9 TD GT VRS!rv 12/91-66 kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #2 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
Do toho bych nešel, sice to svítí dobře, ale policajti to nemají radi a navíc to časem vypálí parabolu, protože vzniká hrozně velká teplota, kámoš si to dávall do čirých světel a ty byly plastové a jel v noci asi 6 hodin a vypálilo mu to v tom plastu díru :wink:

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
15 roků 2 měsíců zpět #3 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
je to uplne to same jako obycejny H4 halogenky 100/90, jen ze sou tyhle do modra, ja je mel na minulym tipku a rozskvarilo mi to ty kostky s konektorama co se zasouvaj na zarovky,takze ma zkusenost je spatna,ale svitilo to dobre

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
jo kabeláž u toho dostává hodně na prdel....a teplem oloupané paraboly nebo zkroucené, to taky je dost častý jev...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #5 od eifel
Odpověděl eifel pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
Svieti to dobre. Mam ich na Tipenku zalozene. Ale po tyzdni som musel olupovat kabliky od konektoru. Uplne zoskvrcali. Musel som menit aj gumy zo zadu v svetlach. Dal som nove konektory a je to v pohode.

...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #6 od vratislavpavlicek
Takže teoreticky možné to je.No uvidím.natáhnu nové kabely ke světlum dám nové konektory a při nejhorším vyměním paraboly.mám ještě jedny náhradní! :P .samozřejme dám vědět jak to dopadlo!jinak díky moc!!

Fiat Tipo 1.9 TD GT VRS!rv 12/91-66 kw

Více
15 roků 2 měsíců zpět #7 od Brda
Odpověděl Brda pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
Nasadil jsem si taky žárovky 100/90 W a vypálil jsem paraboly(zežloutly).Teď je už je to úplně jedno jaké tam jsou žárovky,protože už svítí slabě,ale kostky nebo kábeláž v poho...

fiat tipo 1.9 td

Více
15 roků 2 měsíců zpět #8 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
ty svetla a kabely jak se jiz tady psalo neni rozhodne delana na takovou wataz, takze v konecnym dusledku se posere jak svetlo, kabel i konektor:)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #9 od zaba

Nasadil jsem si taky žárovky 100/90 W a vypálil jsem paraboly(zežloutly).Teď je už je to úplně jedno jaké tam jsou žárovky,protože už svítí slabě,ale kostky nebo kábeláž v poho...

Kdyby jsi chtěl světla, tak jedny mám a jsou nevypálené :wink:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #10 od Brda
Odpověděl Brda pro téma Re: HID H4 XENON 100 W
To Zaba:Děkuji za nabídku,ale momentálně mám auto v servisu-prasklé těsnění pod hlavou,výměna rozvodového řemenu,kladky,olej,filtr(snad jen to!)a bude to ranec.Momentálně si to nemůžu dovolit,ale výhledově snad...

fiat tipo 1.9 td

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11 od zaba

To Zaba:Děkuji za nabídku,ale momentálně mám auto v servisu-prasklé těsnění pod hlavou,výměna rozvodového řemenu,kladky,olej,filtr(snad jen to!)a bude to ranec.Momentálně si to nemůžu dovolit,ale výhledově snad...

Tak to chápu, však, kdyby jsi chtěl, tak není problém, se můžeš pak ozvat :wink:

Vygenerováno za 0.422 sekund