Tempra - spínače (dva čudlíky) u ruční brzdy

Více
15 roků 2 měsíců zpět #1 od hrabi
Ahoj,

u ruční brzdy se nachází dva čudlíky, jeden zapíná ventilátor, druhý (asi?) přední mlhovky(dají se zapnout i jinde?). Momentálně mi ani jeden nic nedělá, nevíte jestli nemají někde speciální pojistky (ve FUSE skříni všechny v pořádku)?

Ideálně, nevíte o schématu, kde by byly tyhle zakreslený (kam vedou, jaké relátka ovládají, pojistky obsahují...).

Fiat Tempra r.v. 1995, 1.6ie/66KW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• jumbo
15 roků 2 měsíců zpět #2 od jumbo
A nebylo by foto těch čudlíků? Já u ruční brzdy mám jeden spínač a jeden přepínač. A je to na nastavení polohy elektrických zrcátek. Jedním přepínáš levou a pravou stranu, druhým nastavení polohy zrcátka.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #3 od Předseda
Příjde mi to jako nějaký bastl, zkus to vyfotit.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #4 od hrabi
Bylo by foto, kdybych nenechal doma foťák :(, zítra. Je-li to bastl, chápu, že jsem to nemohl najít a foto pak asi nepomůže :), ale zase to tak nevypadá (třeba šikovně udělaný). Jsou to dva malý černý zacvakávací čudlíci, vedle sebe, hned vedle rukojeti ruční brzdy, ještě na tom deklu co jde mezi sedačkami. A kde bych jinde zapínal přední mlhovky jsem nenašel.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #5 od alain
No jestli to není z lancii jeden čudl na mlhovky a ten druhý slouží na zamknutí centrálu když jsi uvnitř vozu.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 2 měsíců zpět #6 od hrabi
Alain: to by mohlo být - mlhovky a místo centrálu zapíná ventilátor (teď teda ne). Takže bastl (přední mlhovky nejsou standardní výbava u Tempry?), rozebrat a jít po drátech... Díky, o víkendu bude program.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #7 od alain
Má dvě tempry,ale u žádné to nemám jen el.ovládání zrcátek,ale u dvou deder co mám tak to májí a jeden mlhy a druhý centrál,ale určo tam nemá být ventilátor.Standart mlhy nejsou jen u některých byly už kabely natáhnuté.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 2 měsíců zpět #8 od Předseda
Moje tempra má zapínání předních mlhovek na palubce úplně v levo nahoře, ještě spolu s přepínáním / resetováním počítadla kilomotrů a regulací podsvětlení palubky. Ale mám digitál.

Standardní výbava jsou mlhovky jen u některých vyšších verzí tempry.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #9 od hrabi
Jj, tak to bude bastl. Mám analog, asi tam dohodili mlhovky a možnost vynuceného větráku se také hodí, tak druhý čudl využili na to.

Stejně se na kabely pod volantem chci podívat, tak mám o důvod víc. Díky za objasnění.

Vygenerováno za 0.381 sekund