neznámý vodič k palubce

Více
15 roků 6 měsíců zpět #1 od pegas77
neznámý vodič k palubce vytvořil uživatel pegas77
zkoumal jsem své vodiče k palubce kvůli možnosti přidat přední mlhovky a narazil jsem na jednu zajímavost, na krajním konektoru (úplpně nalevo - analog palubka) jsou vodiče černá (zem pro kontrolky) oranžová (výstražná světla) pak nic , a pak zeleno žlutá (příčně) a to je záhada, na této pozici má být (a i na 1,6 palubce je) kontrolka ABS ale já ABS nemám ani náhodoua a jiný výskyt tohoto vodiče by neměl v mém voze být (1,6 57kW), zatím jsem se nedostal k tomu zjistit ve svazku kam to vede, ostatní barvy na konektorech k palubce souhlasí s veškerými dokumenty co jsem našel, nesetkal se s tím už někdo a neví od čeho je ten vodič? (ke zkoumani fyzicky na voze se dostanu kdovi kdy kvuli rodine :( )

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #2 od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: neznámý vodič k palubce
A jeste foto

Více
15 roků 6 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: neznámý vodič k palubce
u mého typu motoru je tenhle kabel ke kontrolce, která rozsvěcuje červenou se symbolem vstřikovače. Takže proto to tobě asi na nic není. Ale poloha toho kabelu by měla souhlasit, ještě se podívám později doma do svého zápisu, ale dá se to vysledovat na tištěným spoji, ke které kontrolce jde cesta od konektoru.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #4 od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: neznámý vodič k palubce
no na původni lapubce to slo kke kontrolce ABS
na 2.0l palubce si ted nejsem jist

Vygenerováno za 0.046 sekund